След внесен протест на Районна прокуратура - Сливен Окръжният съд

...
След внесен протест на Районна прокуратура - Сливен Окръжният съд
Коментари Харесай

Телефонен измамник ще лежи в ареста

След импортиран митинг на Районна прокуратура - Сливен Окръжният съд в града дефинира мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на Ангел Д. (на 24 година от село Градец, община Котел). Той е упрекнат за това, на 26.10.2017 година в Сливен, в съучастничество като помощник с неустановено по делото лице, за да набави за себе си и неустановеното лице имотна полза, поддържал подвеждане у жена от Сливен и с това й предизвикал имотна щета в размер на 2 760 лева

С това определение Окръжният съд в града почете митинга на Районната прокуратура против решението на миналата правосъдна инстанция, която бе определила мярка за неотклонение " домакински арест " по отношение на Ангел Д.

Според прокурора, налице е обосновано съмнение, за това че Ангел Д. е направил закононарушението, за което му е повдигнато обвиняването. Представителят на държавното обвиняване е безапелационен, че от събраните по делото доказателства се постанова извода, че това не е единична демонстрация, а систематична активност осъществена от обвинения в нескончаем интервал от време. Той е хванат сега на приемане на сумата предмет на телефонната машинация, което удостоверява извода, че обвиненият е направил действието което се характеризира с висока степен на социална заплаха, защото през последните години такива закононарушения са с огромен публичен резонанс. Тези обстоятелства стимулират извод у прокурора, че съществува действителна заплаха Атанас Д. да се укрие или да извърши ново закононарушение.

Съдът одобри претекстовете на прокурора и задържа под стража обвинения.

Определението на Окръжен съд - Сливен е дефинитивно.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР