След виртуалното си издание през 2020 г. заради пандемията, тази

...
След виртуалното си издание през 2020 г. заради пандемията, тази
Коментари Харесай

Връчват европейските музикални награди на MTV в Будапеща

След виртуалното си издание през 2020 година поради пандемията, тази година церемонията за Европейските музикални награди на телевизия MTV ще се организира в Будапеща в символ на поддръжка за ЛГБТ общността в страната.

След толкоз дълъг интервал " съм извънредно благополучен ", че Европейските музикални награди ще бъдат връчени в Будапеща в една сигурно изключителна вечер, която ще отекне по целия свят, сподели Рафаеле Анекино, президент и изпълнителен шеф на " Ваяком Си Би Ес Нетуъркс интернешънъл " в изказване.

Церемонията ще се организира в унгарската столица на 14 ноември . Предстои телевизионният канал MTV да разгласи номинациите и детайлности за гласуването.

Унгария провокира интернационална гневна реакция с рестриктивните мерки върху правата на ЛГБТК+ общността . През юли унгарските депутати утвърдиха законодателство, което лимитира достъпа на младежите до изображения и информация за друга полова ориентировка с изключение на хетеросексуалността и за избрания на половата еднаквост, друга от тази, означена при раждането.

Европейските музикални награди на MTV се връчват всяка година в друга страна от 1994 година  
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР