„След вчерашното съпътствано със скандали решение на депутатите минималната пенсия

...
„След вчерашното съпътствано със скандали решение на депутатите минималната пенсия
Коментари Харесай

Борисов: Радев самоубива следващо редовно правителство. Аз в такъв годеж няма да вляза

„ След вчерашното придружено със кавги решение на депутатите минималната пенсия става колкото минималната работна заплата, като това се прави единствено в сгода на Румен Радев и идното му присъединяване в изборите, а идващото държавно управление или ще подвига налози, или ще тегли огромен дълг, или ще би трябвало да се самоубие политически като орязва разноски “, разяснява той.

По думите му сега единствения проблем на България бил Румен Радев.

„ Всичко е подчинено на това той да стане президент – дали страната ще банкрутира, какво ще се случи по-късно – няма никакво значение: всичко за богатството на индивида Румен Радев и неговата компания “, безапелационен бе някогашният министър председател.

По думите му „ няма рационален човек, който да оправдае това скачане на пенсиите и обществените разноски “.

Според сметките на ГЕРБ още преди актуализацията на бюджета сме на 5% недостиг и има риск от наказателна процедура за свръхдефицит, която ще удари идващото държавно управление: „ Правителството, което ще е, би трябвало в границите на 1 година всички разноски да ореже и да се самоубие. Това прави Радев – самоубива идващото постоянно държавно управление. Аз в подобен годеж няма да вляза! “.

По думите му единствените два изхода са „ или да теглим голям дълг “, „ или да плащаме с налози “.

„ Изходът от това, което вършат Радев и неговата тайфа е или да теглим дълг или да плащаме с налози. Бъдете почтени бе хора! Излезте и кажете - вчерашното решение изисква нарастване на налозите. Без това няма по какъв начин да се случи в идващите месеци. Не си купувайте изборите на Радев с тези пенсии “, прикани водачът на ГЕРБ.

Борисов добави, че се надява, че Европа няма да ни разреши да стигнем до тежка обстановка.

По думите му след направеното в този момент би трябвало „ да забравим за еврозоната”. „ Това ви го подсигурявам, тъй като аз съм вкарал България в чакалнята, дружно с моя екип. И в Европейския банков съюз”, безапелационен бе Борисов.

Бившият финансов министър Кирил Ананиев също разкритикува цялата процедура по актуализацията на бюджета, като акцентира, че тя демонстрира, че партиите не схващат материята, по която работят.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР