След вчерашното незапомнено дори за България фиаско по отношение на

...
След вчерашното незапомнено дори за България фиаско по отношение на
Коментари Харесай

Слави Трифонов през 2015 г. сам за себе си и дали ще оправи държавата: Не ви ли изглежда нелепо?

След вчерашното незапомнено даже за България крушение във връзка с сформиране на държавно управление и тъпчене на всевъзможни конституционни положения (), в обществената мрежа Facebook се завъртя спомен за диалог на Слави Трифонов с негови симпатизанти и разнообразни хора във Велико Търново.

Накратко Трифонов добре разказва политическото съществуване в България, само че любопитното е, че дава самичък на себе си оценка като допустима политическа опция. И оценката въобще не е ласкава - тя се заключва в това, че шоуменът пита хората дали не им наподобява неуместно той да пристигна като избавител, който да избави България. Ето и:

" Що не взема да направя аз една партия и да я кръстя, не знам, БОП – от Българска организация на бъдещето, щот ми харесва, по-яко звучи и ще влезна в Народното събрание и аз ще съм идващия Бойко Борисов? Ще си сложа риза, да не ми се виждат татуировките, ще махна тоя часовник, че е доста безценен, да не върша такива простотии – ще наподобявам по-нормално, ще наподобявам различен човек.

И какво от това? Това все едно да кажем.. ами няма да ни оправи, веднага ще ни оправи Жан Виденов. Ейй, не ни оправи, прецака банките. Сега ще ни оправи Иван Костов. Ейй, Иван Костов не ни оправи, прецака туй, направиха такава мафия, закононарушения, избиват се по улиците. Ей, в този момент Царят идва, той ще ни оправи за 800 дни. Ейй, не ни оправи Царят, кой идва – защитата му, телохранителят му, Бойко Борисов, той ще ни оправи. Ейй, не ни оправи, ще дойдат някакви други, тия се не схванаха, я отново да върнем Бойко Борисов . Ейй, в този момент е Слави Трифонов – къв си ти бе, шоумен, с бръсната глава и обеци. Ма дай да те пробваме теб, може пък ти да оправиш страната, изглеждаш ми друг – може пък ти да се оправиш!
 Кунчев: Едни момченца си играят на страна. Бог да пази България! Кунчев: Едни момченца си играят на страна. Бог да пази България!
Във Facebook основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев направи коментар във връзка политическата конюнктура в страната. Вероят...

Не ви ли наподобява неуместно? "

Още:

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР