След вчерашния провален опит на Борислав Иванов от Възраждане да

...
След вчерашния провален опит на Борислав Иванов от Възраждане да
Коментари Харесай

Зам.-шеф на СОС, сега Копейка, нахлу маскиран в кабинета на Фандъкова

След вчерашния провален опит на Борислав Иванов от " Възраждане " да смъкна украинското знаме от Столична община, защото полицията го озаптиса, през днешния ден индивидът на Костя Копейкин направил втори опит и очевидно е съумял. 



Бившият общинар от " Атака " със фотоси във фейсбук профила си се похвали, че собственоръчно е съумял да смъкна украинското знаме от фасадата на постройката, тъй като кметът на столицата Йорданка Фандъкова е закъсняла за работа. 

Снимката, качена от него, е съпроводена от текст, който гласи: 

" Ще го смъква, когато желая Аз, не когато Вие го дадете! Госпожо кмет, апелирам идвайте в точния момент на работа! ". 

Междувременно ответната реакция не закъсня:

" Освен ръководител на Столичния общински съвет аз съм правист и академични учител по право. Намирам за неприемливо държанието от през вчерашния ден и през днешния ден на зам.-председателя на общинския съвет Борислав Иванов, който неотдавна съобщи желанието си за присъединение към Политическа партия “Възраждане ”. Това написа във фейсбук шефът на СОС Георги Георгиев.

Той към този момент е внесъл отчет с искане за оставката му като заместник-председател на съвета и като ръководител на комисията по публичен ред и сигурност. " Правото стои над всички нас и всяко посягане върху него не може и няма да остане без глоба, най-малко до момента в който това зависи от мен ", безапелационен е Георгиев.

В сряда Борислав Иванов излезе на балкона на столичната улица “Московска ”, с цел да смъкна персонално украинското знаме от постройката на общината. Тогава обаче не бе позволен от чиновници на общината и полицията.



 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР