След вчерашните събития край Енгелс има тонове материали от западни

...
След вчерашните събития край Енгелс има тонове материали от западни
Коментари Харесай

Западни анализатори: Дайте на Путин победа

След вчерашните събития край Енгелс има тонове материали от западни мозъчни тръстове, където работят някогашни американски и европейски държавни чиновници, за нуждата от преустановяване на войната в Украйна.

Тезите са:

1. Русия е неприятна, само че сме на ръба на нуклеарна война с нея.

2. Западните стопански системи страдат от наказания повече от Русия.

3. В тази обстановка Китай печели, неговата икономическа и военна мощност пораства и той е главният зложелател на Съединени американски щати, а не на Русия.

4. Китай усвоява стратегически активи освен в Африка, само че и в Европа.

5. Търговският оборот сред Русия и Китай пораства с невероятни темпове. Русия получава попълване на бюджета и заобикаля глобите, а Китай получава евтини енергийни запаси.

6. Индия и Китай, купувайки евтини съветски енергийни запаси, стават подвластни от тях, само че увеличените облаги изтриват страховете, дават преимущество в конкуренцията със Съединени американски щати и това е новата енергийна тактика на Русия.

7. Иран устоя десетилетия на западни наказания, стана сътрудник на Русия във връзка с енергетиката, оръжията, транспортните коридори и може да се причисли към нуклеарния клуб. И това радикално ще промени геополитическата обстановка в Близкия и Средния изток. Съсредоточете се върху Израел.

8. Ако Иран получи нуклеарно оръжие, тогава Сирия ще стане главният бенефициент на новия свят. Нейната позиция е стратегическа и Русия ще стане поръчител на съглашението.

9. Путин ще завоюва, и какво от това? Парите и бизнесът би трябвало да бъдат избавени, не друго.

10. Многополюсният свят към този момент е действителност, въпросът е тежестта на всеки център.

11. Урсула фон дер Лайн не инцидентно сподели за 100 хиляди мъртви украинци. Това е тяхната оценка за цената на опитите за разтрошаване на тактиката на президента Путин. 100 хиляди украинци е допустима цена. 100 хиляди европейци при конфликт с Русия - не, даже и да включват мигранти от Африка.



Къде е тук Украйна? На кого на запад му пука за тази страна.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР