След вчерашната рентгенография е станало ясно, че халфът на Локомотив

...
След вчерашната рентгенография е станало ясно, че халфът на Локомотив
Коментари Харесай

Локо остава без Витанов за още месец

След вчерашната рентгенография е станало ясно, че халфът на Локомотив (Пловдив) Петър Витанов към този момент може да смъкна обездвижващия ботуш, който носи повече от две седмици. Витанов страда от затруднения на контузия, която е имал още като състезател на Черно море. Възстановяването му върви добре, само че той няма да може да играе още към месец. Очакванията са да е на линия за полуфиналите с Левски в шампионата за Купата на България. По стратегия първите дуели от тази фаза ще се играят на 7 - 9 април, а реваншите ще са на 21 - 23 април.

В същото време треньорът на " черно-белите " Бруно Акрапович призна пред " Меридиан Мач ", че последното ново попълнение Доминик Малонга към момента не е подготвен да изиграе цялостен мач.

" Доминик е добър футболист. Такъв вид състезател търсихме и имам вяра, че ще е от изгода на клуба. В момента не е в добра кондиция и може да играе на високо равнище едвам двайсетина минути. Ще му дам късмет в мача с Етър. Надявам се играчите ми да покажат друго лице спрямо това от мача с Витоша (Бистрица) и да оценят значимостта на срещата. Тренираме съществено ", сподели Акрапович.

Милош Петрович възобнови занимания през вчерашния ден и се чака до десетина дни да може да оказва помощ. Няма да е изненада той да попадне в групата още за гостуването на ЦСКА-София в последния кръг от постоянния сезон. efbet Лига 25 кръг, събота 14 март  Локомотив (Пловдив) 14:45предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР