След вълнуващите кастинги на тъмно и оспорваните вокални двубои идва

...
След вълнуващите кастинги на тъмно и оспорваните вокални двубои идва
Коментари Харесай

Започват зрелищни нокаути в Гласът на България

След вълнуващите кастинги на мрачно и оспорваните вокални дуели идва ред на НОКАУТИТЕ в „ Гласът на България “ – тази неделя от 20:00 ч. по bTV. Шоуто ще навлезе в идващия си трогателен стадий, който този сезон ще се случи по напълно нов метод. Всеки треньор ще разпредели 8-те артисти в тимовете си в 4 двойки. Изпълнителите от всяка двойка ще се съревновават един против различен като изпълнят един след различен на сцената ария по собствен избор. След двете осъществявания само треньорът ще има думата кой участник да продължи напред към огромната премия от 50 000 лева и купата „ Глас на България “ за 2023 година Вече няма обири, няма избавения, няма място за взаимни отстъпки – едно осъществяване взема решение всичко!

 

Това ще е един от най-емоционалните и извънредно мощни стадии в десетия сезон на музикалното шоу, в който наслада и тъгата, победи и усмивки, признателност и сълзи ще вървят ръка за ръка и в лудо движение. Треньорите ще бъдат изправени пред едни от най-трудните си моменти в шоуто до момента, налагайки се да избират всред най-хубавите си и постоянно безусловно равностойни гласове.

 

„ Ти нямаш предел! Постоянно се надскачаш! Отличничка! Беше безкомпромисна! “, ще възкликне след едно от осъществяванията DARA, а Лечев с насълзени очи ще съобщи: „ Най-хубавото на „ Гласът на България “ е, че тук можем да чуем и забележим тъкмо такива хора – актьори от най-висока класа! “.

 

В първите нокаути от тима на Мастър Лечев на сцената ще стъпят четиримата участници, разпределени по двойки – Зорница Петрова, Константин Кацаров, Георги Георгиев и Мартин Събков, а от тима на Мария Илиева сили ще премерят Александра Борисова, Бойка Щерева, Константина Димитрова и Марин Русинов. Огнените артисти от тима на DARA в този епизод ще са Валериа Войкова, Никол Антонова, Никола Янакиев и Северин Георгиев, а от тим Миро в пряк конфликт ще се изправят Денис Потреваев, Яница Кънева, Дани Илиева и Надежда Ковачева. Останалите участници феновете ще видят и чуят в идващия епизод на шоуто, на 3 декември.
Тази неделя вечер от огромната сцена на „ Гласът на България “ ще звучат международни шлагери на QUEEN, James Brown, Imagine Dragons, Bon Jovi, Whitney Houston, Георги Христов, Любо Киров и още доста, доста други, поднесени по същински трогателен метод от участниците. А на финала на епизода ще станат ясни първите 8 полуфиналисти, които ще пеят на първия концерт онлайн в сезон 10 на „ Гласът на България “.

 
Гледайте първите нокаути в сезон 10 на обичаното музикално шоу – тази неделя от 20:00 ч. по bTV, а всички вести за предаването можете да следите на glasat.btv.bg, в обществените мрежи и Youtube канала.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР