След вълна от обаждания с молба да коментирам падането в

...
След вълна от обаждания с молба да коментирам падането в
Коментари Харесай

Владислав Шуригин: Кой уби Пригожин?

След вълна от позвънявания с молба да разясня рухването в региона на Твер на „ реактивен аероплан “ на Евгений Пригожин, желая да напиша следното.

Сега не се придържам към нито една версия. Освен това, до момента в който не бъде публично доказано гибелта на Пригожин, аз не разясня това - вторият му реактивен аероплан кацна наред в Москва.

Категорично изключвам версията за потребление на системи за Противовъздушна отбрана. Има видео от самолетната злополука и прорез от небето - там няма следи от ракетата земя-въздух.

Може ли такава да смъкна изтребител? Би могла! Свидетели приказват за две детонации в небето - това несъмнено не е дело на оръжия. Но върху останките това влияние ще бъде неотложно несъмнено.

Възможно ли е да е бомба? Би могло!

И тогава въпросът е - кой би могъл да го провежда?

Пригожин имаше доста врагове и кръвни линии. Преминаването през всички е въпрос на следствие.

В търсенето на реализатори незабавно се допускат „ спецслужби “, само че, по дяволите, да го създадат измежду бял ден, в съветското небе, до Москва, та даже по този начин, че да взривят осведомителното пространство? Не имам вяра! Пригожин преди малко се беше върнал от Африка - никой не си направи труда да го " махне " там.

В същото време " спецслужбите " в никакъв случай не биха създали сходно нещо без глоба.

Путин ? Но той даде дума на Пригожин да не го преследва. А знаем, че той постоянно държи на думата си, изключително обществено дадена!

Освен това завръщането, въпреки и с оставка, на Суровикин, който съвсем се очакваше да влезе в пандиза, очевидно не е знак за „ стягане на гайките “. Затова нямам доверие!

Някой от обкръжението му?

И кой ще се осмели да настрои президента по подобен метод, като си дава сметка, че всичко това ще се разкрие доста скоро?

Шойгу?

Да, Пригожин изрече куп обиди и директни закани против него. Но в борбата на булдози под кремълския килим Шойгу завоюва безусловна апаратна победа.

Освен това, като отблъсква украинската " атака ", той укрепва репутацията си. Пригожин загуби и беше изтласкан от политиката. Сега последното, което ще направи, е да унищожи обществено Пригожин!

В последна сметка той чудесно схваща, че точно той ще бъде първият упрекнат в гибелта на олигарха. Повтаря се историята с убийството на Холодов, което изложи на удар министъра на защитата Грачев. Сега Шойгу е на кон и не е забелязан в маниакална злопаметност. Не имам вяра!

Герасимов , вторият обект на офанзивите на Пригожин, в никакъв случай няма да го направи. Не е неговото равнище - политически убийства. Особено над главата на Шойгу и по този начин замествайки Путин, който за него е абсолют.

Олигарсите съперници ? Но „ финансовата империя “ на Пригожин беше грубо ограбена и изгонена от купчината бизнеси. Само да си разчистват сметки за остарялото, само че отново - камък на пътя - думата на Путин. Има потребност от доста дръзновен олигарх...

Разузнавания на други страни?

Съвсем! И Централно разузнавателно управление на САЩ, и Ми-6, и френската DGSE, и ГУР биха могли да създадат това.

Публичното ликвидиране на една от най-медийните и авторитетни обществени персони е голям удар върху съветското групово несъзнавано. Отново елиминирането на най-опасния зложелател, целящ преразпределението на Африка.

Убийството на Пригожин предизвика " разправии " в съветското военно и политическо управление и прочувствен изблик във военната среда, където Пригожин и " Вагнер " имат доста последователи и фенове. Перфектното попадение в болната точка на обществото!

Но тогава на какво равнище са работили сътрудниците тук? Пригожин се отличаваше с предпазливостта на лисица и постоянно гледаше за личната си сигурност. А охранителната му работа се състоеше от суперпрофесионалисти, които не си ядяха хляба на вятъра.

Е, и, несъмнено, не можете да нулирате версията на техническа щета. Колкото и на някой да не му харесва тайна каша, следствието ще постави край.

В последна сметка един път животът на военачалник Лебед, който беше съществено считан за съперник на тогава доста младия Владимир Путин, беше пресечен от електропроводите...

Не загатвам версията за отмъщението на бойни приятели, починали по време на протеста водачи. Твърде екзотично!

Като цяло би трябвало умерено да изчакате нова информация, която ще ви разреши по-определено да говорите за случилото се. Междувременно това е единствено безсмислена реклама и шизофренични историци!

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР