След установяване и задържане на територията на Германия, вчера на

...
След установяване и задържане на територията на Германия, вчера на
Коментари Харесай

Издирваният за убийството на Станка Марангозова хванат в метрото в Берлин

След определяне и задържане на територията на Германия, през вчерашния ден на българските управляващи бе предаден Иво Масларов. Той е упрекнат за осъществено убихство на 10 окромври 2019 година в съучастничество с три лица. Това заяви Евгения Деянова, представител на военно- окръжна прокуратура.

Тя напомни, че става въпрос за случая с жертвата Станка Марангозова. 

В хода на досъдебното произвеждане същият се беше укрил, което стана мотив да бъде разгласен за национално търсене, след това за интернационално, беше зает Интерпол. По-късно беше издадена и европейска заповед за арест. Издадена е и европейска заповед за следствие от наблюдаващия прокурор към Военно-окръжна прокуратура, сподели още тя.

Беше прибавен целия инструментариум с оглед установяването на неговото местоположение, задържането му и предаването му на българските управляващи. Той беше превозен със самолетен полет. В момента е настанен в ареста на Национална следствена работа, добави Деянова. 

По думите и през днешния ден е бил осъществен разпит на Иво Масларов. И добави, че следва внасяне на искане за непрекъснато задържане под стража. 

Укриването му е траяло повече от година. Масларов е бил хванат в метрото в Берлин при осъществена инспекция, при което е арестуван и предаден, посочи Деянова. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР