След успешното пускане на пазара на Xiaomi 13 Ultra в

...
След успешното пускане на пазара на Xiaomi 13 Ultra в
Коментари Харесай

Xiaomi 13 Ultra ще дебютира в света, започвайки от Хонг Конг и скоро в Европа

След сполучливото стартиране на пазара на Xiaomi 13 Ultra в Китай, почитателите на Xiaomi по целия свят с неспокойствие чакат по този начин жадувания Xiaomi 13 Ultra да дойде в техните райони. Устройството притегли доста внимание с помощта на изключителната си система от камери. Глобалното пътешестване на този дълго чакан смарт телефон стартира с формалното му показване в Хонконг.

Устройството дебютира на уеб страницата на Xiaomi Hong Kong в черен и маслинено зелен цвят. Апаратът се предлага в една настройка с 12 GB RAM + 512 GB място за предпазване на цена от 8999 хонконгски $ (1147 американски долара).

Предварителните поръчки за Xiaomi 13 Ultra ще бъдат отворени от 8 до 12 юни, което дава опция на клиентите да запазят своето устройство авансово. След края на интервала за предварителна поръчка, смарт телефонът ще бъде публично пуснат в продажба в Хонконг от 13 юни. В допълнение, марката показа и Xiaomi Band 8 за Хонконг, който евентуално ще бъде пуснат в продажба дружно с Xiaomi 13 Ultra.

Xiaomi 13 Ultra предлага първокласен 6,73-инчов QHD+ AMOLED екран със 120Hz периодичност на освежаване, 1440p резолюция и изключителни равнища на яркостта, предоставяйки на потребителите образно наслаждение.

Под капака, в основата на устройството стои процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, който е съпроводен от впечатляващите 16GB LPDDR5 оперативна памет и голямата 1TB вградена памет UFS 4.0. Тази хардуерна настройка обезпечава плавна многозадачност и доста място за предпазване на разнообразни медийни и други файлове.

Xiaomi 13 Ultra се откроява с неповторимата си камера, която включва в себе си обектив Leica Vario-Summicron и 1-инчов 50-мегапикселов датчик за главната камера Sony IMX989. Променливата диафрагма, варираща от f/1.9 до f/4.0, ви разрешава да вършиме разнородни и детайлни фотоси. Освен това предлага 50-мегапикселов ултраширок датчик Sony IMX858 f/1.8 с необятен зрителен ъгъл от 122 градуса, както и чифт 50-мегапикселови телеобективи Sony IMX858. Налична е още 32MP предна селфи-камера и за видео-разговори.

Xiaomi 13 Ultra работи с операционната система Android 13 и специфичната обвивка MIUI 14 на Xiaomi. Той разполага с 5000 mAh батерия и поддържа 90 W бързо зареждане, както и 50 W безжично зареждане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР