След успешния за него сезон на клей, Григор Димитров вече

...
След успешния за него сезон на клей, Григор Димитров вече
Коментари Харесай

Григор Димитров ще играе и на двойки в Куинс


След сполучливия за него сезон на клей, Григор Димитров към този момент се приготвя старателно за шампионатите на трева. Преди няколко седмици първата ни ракета подаде поръчки за една от обичаните си съревнования – ATP 500 в Куинс, само че явно има намерение да играе освен на сингъл в Лондон.

След публикуването на листата със поръчки за шампионата на двойки стана ясно, че българинът ще се включи дружно с един от локалните любимци – Дан Еванс. До момента двамата са играли един до друг единствено един път. Това се случи на Мастърс шампионата в Рим през 2020, където отстъпиха в първи кръг пред Максимо Гонзалес и Диего Шварцман.

Това ще бъде четвърти шампионат на двойки за Димитров от началото на годината, като преди този момент той доближи до осминафиналите в Мелбърн, Мадрид и Рим. Негови сътрудници в тези съревнования бяха надлежно Давид Гофен, Феликс Оже-Алиасим и Хуберт Хуркач.

Жребият обаче надали ще е изключително благоразположен към Димитров и Еванс, защото те са едвам 12-ият най-високо ранкиран тандем. Първи псотавени са Раджий Рам и Джо Солсбъри, а долната половина на схемата ще оглавят Никола Мектич и Мате Павич.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР