След успешния си фолклорен проект Аз съм Валентин“, за който

...
След успешния си фолклорен проект Аз съм Валентин“, за който
Коментари Харесай

Валентин Велчев влиза в дискотеките с летния хит „Спрял часовник“

След сполучливия си фолклорен план „ Аз съм Валентин “, за който преди броени дни получи премията „ Албум на годината 2023 “, Валентин Велчев влиза в нощните заведения с нещо ново, друго и съвременно. Предложението му за шлагер на лято ’23 се назовава „ Спрял часовник “ и по него е работил с напълно нов креативен екип. Това е и първият му видеоклип за ефира на най-гледаната музикална телевизия - Планета HD.

Носителят на наградата „ Певец на годината 2019 “ за дебют самичък е написал музиката и текста на песента,

аранжиментът е на Мартин Биолчев, който стои зад най-големите шлагери на Краля на попфолка, а самият Азис го дефинира като най-хубавия аранжор. Аудиозаписът е сбъднат от маестрото в именитото студио „ Балкантон “. Режисьор на видеото е Ники Скерлев, снимал най-хубавите клипове на, Гергана, Деси Слава, дует Ритон, Тони Стораро, Ивана, Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и, Емануела и доста други. Актуалната носителка на купата „ Лейди България “ Натали Стойчева е в ролята на обичаната на артиста.
Ето по какъв начин самият Валентин Велчев показа новия си план в обществените мрежи: „ Поредна сбъдната мечта… Поредна наслада за мен и толкоз чакана ария! От цялото си сърце благодаря на всички участници, тъй като без тях нямаше да се получи!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР