След успешния пример с Кресненското дефиле властите обмислят поставянето на

...
След успешния пример с Кресненското дефиле властите обмислят поставянето на
Коментари Харесай

Превозвачи против поставянето на колчета на пътя Русе - Бяла

След сполучливия образец с Кресненското дефиле управляващите обмислят слагането на колчета по линията, която разделя платната за придвижване по един от най-рисковите пътни сектори у нас - Русе - Бяла.

Според последователите на тази процедура, това ще увеличи доста пътната сигурност в региона. Някои превозвачи, обаче, са на друго мнение.

От Националното съдружие на извънгабаритните превозвачи се тормозят, че след монтирането на колчетата, камионите им няма да имат достъп до Дунав мост.

" Това, на процедура, основава една запушалка за нашите превози, а Русе е главен входно-изходен пункт за нашия превоз. И едно такова ограничаване ще ни пречи да си вършим работата. Ще бъдем принудени да возим единствено дребни елементи - един актуален комбайн е 3,50 - 3,60 метра, знаете по какъв начин се развива земеделието. Просто някой да ми изясни по какъв начин ще го превозим това нещо. Няма различен маршрут на Русе-Бяла. А сходни ограничения се разискват и за Видин- Ботевград, което ще е втора запушалка - двете съществени посоки в Северна България ще бъдат затворени ", съобщи в " Денят стартира " Младен Ганчев, съпредседател на Националното съдружие на извънгабаритните превозвачи.

Още детайлности вижте във включването на Пламенка Тонева.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР