След успешни тестове в редица държави, сред които и България,

...
След успешни тестове в редица държави, сред които и България,
Коментари Харесай

Instagram стартира Reels реклами в България

След сполучливи проби в редица страни, измежду които и България, Instagram започва Reels реклами в световен мащаб. Новата функционалност към този момент е налична за потребителите по целия свят. Reels публично започва в България през март и се наложи като мястото в Instagram, където да достигнете до повече хора, които не ви следват, както и като световна сцена за марки и основатели на наличие, които към този момент могат да бъдат открити от всеки.
Повече за Reels рекламите
Reels рекламите са отвесни и на цялостен екран, сходно на тези в Instagram сторитата, и ще се появяват сред разнообразни индивуални потребителски Reels клипчета. Както и при общоприетите видеа от този вид, и тези би трябвало да бъдат с дължина до 30 секунди. Могат също по този начин да бъдат коментирани, харесвани, запаметявани и споделяни. Този вид реклами ще оказват помощ на бизнесите да доближат до още по-големи аудитории, а на хората – да открият ентусиазъм от нови марки и основатели на наличие.

Reels рекламите могат да бъдат открити в таба Reels, както и в Reels сторитата, фийда и „ explore ” секцията на Reels. Щом кликнете един път върху тях, ще се отвори нов екран, разкриващ цялостния клип във отвесен формат.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР