След успешната реализация на първия си обект за деца -

...
След успешната реализация на първия си обект за деца -
Коментари Харесай

Pulse Kids – нова локация и нови възможности за цялото семейство!

След сполучливата реализация на първия си обект за деца - Pulse Kids и огромния интерес към него, от начин на живот веригата Pulse с горделивост афишират идно откриването на втората си локация - Pulse Kids в Sofia Ring Mall.

От Pulse Kids разкриха, че идващият им обект ще бъде на една ръка разстояние. Тази стратегическа локация е решена за улеснение на клиентите и грижата за тяхното улеснение и здраве. Така Вие и Вашето дете може да се възползвате от тренировки по едно и също време, без да се постанова да обикаляте града и да губите време в трафика.



Мисията на е да помогне на децата да възприемат спорта като метод на живот и да предложат на своите клиенти един one - stop - shop метод за тренировки за възрастни и деца, както и да дават първокласни, здравословни и разнородни занимания за цялото семейство.

В новия Pulse Kids обект в Ring Mall ще откриете многообразие от гимнастически уреди, батути, басейн с дунапрен и просторна зала, предопределена за най-малките от 1 до 8 години, както и доста други уреди, особено приспособени за тях.



Зоната Pulse Revolution е особено създадена за деца от 9 до 15 години, където те могат да се забавляват и развиват под надзора на висококвалифицирани треньори.

В Pulse Kids децата ще изживеят вълнуващи виртуални надпревари, на единствената в България интерактивна стена за развлечение и спортни игри.

Новият, втори обект в Sofa Ring Mаll ще разполага и с Механична стена за катерене и новаторска система BlazePod, които оказват помощ за развиването на бързите реакции, физическата интензивност и координацията на децата.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР