След успешната реализация на първия етап на най-големия и зелен

...
След успешната реализация на първия етап на най-големия и зелен
Коментари Харесай

Морени клуб резиденс - мястото за съжителство с природата и здравословния начин на живот

След сполучливата реализация на първия стадий на най-големия и зелен план, реализиран у нас - , " Планекс Инвест " ООД афишира и началото на строителните действия на втория стадий на жилищния комплекс. През март 2022 стартира строителството на още пет жилищни здания, в които ще са включени 101 жилището надлежно с по една, две или три спални с обща повърхност от 70 до 182 кв.м.

През април ще стартира първи стадий от озеленяването на " Морени ". Ще бъдат засадени повече от 180 едроразмерни дървета. Започва осъществяването на алейната мрежа и публичната зона с езерото и детската зона.

Към този миг 98% от жилищата в първия стадий на " Морени " към този момент са продадени и ползата към започващия втори стадий може да бъде измерен с обстоятелството, че близо 40% от плануваните в него жилища към този момент са резервирани.

" Проекти като се появят рядко на пазара - като локация, идея, природа и въобще условия за живот. Дори и да настъпи рецесия, даже и да спадне темпът на продажбите, такива планове имат стабилно пазарно бъдеще. Това са парцели, на които цената не пада във времето. Напротив - при едно положително ръководство и , при насърчаване на средата и употреба на всички системи, цените им порастват. В портфолиото на имаме аналогични образци, където рядко има вторични препродажби, само че пък цените са доста по-високи от тези на придобиването. ", сподели инж. Пламен Андреев, шеф на " Планекс Инвест ".

" Морени клуб резиденс " е жилищен комплекс в София, в непосредствена непосредственост до " Ринг мол " и IKEA. Разположен е върху терен с повърхност 91 дка, с ниско етажно застрояване, гледка към Витоша, чист въздух, обширна паркова зона, езеро и доста слънце. В комплекса са проектирани първокласни и редови къщи, жилища с една, две и три спални.

Жилищният комплекс е артикул на нова доктрина на обитаването - общуване с природата, здравословен живот, деен спорт и отмора, свободна и устойчива архитектура, съвременни и светли жилища, сигурност и успокоение за децата и фамилията. Наличието на езеро, към което хората да се разхождат и почиват, " Алея на здравето " с дължина 2500 м, кътове за отмора и спорт навън, детски развлечения и зона за разходка на домашни любимци, са единствено част основаването на нов вид среда за живот.

Проектът е основан с високи условия към новото озеленяване и благоустрояване на територията с екологични строителни материали и системи. Характерът на архитектурата е спокоен и балансиран, с ловко прилагане на разнообразни детайли, само че с обща стилистика, а материалите са естествени: камък, дърво и стъкло, с цел да бъдат в синхрон с природата.

Пълна информация за " Морени клуб резиденс " ще намерите на .

* наличие на Морени клуб резиденс
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР