След успешната конференция под мотото Жените в бордове на директорите

...
След успешната конференция под мотото Жените в бордове на директорите
Коментари Харесай

Еврокомисарят по равенството Хелена Дали, специален гост на годишната конференция на Сдружение „Дамски форум“

След сполучливата конференция под мотото „ Жените в бордове на шефовете " със специфичен посетител Лейди Шери Блеър през 2022 година съдружие „ Дамски конгрес " още веднъж слага фокус върху значими публични въпроси с тазгодишното си събитие със заглавие „ Силата на разнообразието: да променим стандартите ". Специално за конференцията в София идва като главен посетител еврокомисарят по равенството Хелена Дали.
Като водещ представител на конференцията Хелена Дали ще показа европейските условия и законодателни начинания за превъзмогване на провокациите, свързани с дискриминирането и стандартите.

Събитието, което ще се състои на 15 февруари в хотел Hyatt Regency София, ще показа водещи специалисти и основни тематики:

-Иновации и включване - последващи стъпки и стратегии.
-Европейска вероятност и българска реализация.
-Промяна на стандартите.

Събитието ще бъде намерено от акад. Николай Денков, министър председател на Република България, Мария Габриел, вицепремиер и Диана Митева, Председател на съдружие „ Дамски Форум ".

Министърът на труда и обществената политика Иванка Шалапатова ще показа тематиката за реализацията на европейското законодателство в България, а министърът на Иновациите Милена Стойчева ще показа нвови трендове при практиките за равнопоставеност и включване. Опитът на Република Австрия ще бъде показан от Н. Пр. Андреа Икич-Бьом, австрийски дипломат в България.

Сред основните представители са евродепутатът Сергей Станишев, дамата на българската художествена гимнастика Илияна Раева, изпълнителният шеф на European Women on Boards Кристен Андерсон. Ще вземат участие още представители на Aurubis, Schwarz IT, Philip Morris International (за цялостен лист с участници и модератори апелирам, вижте приложена програма).

У нас следва да се транспонира европейската инструкция за възстановяване на салдото сред половете измежду шефовете на сдружения, което би довело до действителна смяна в страната.

Целта на форума е да даде опция за продан на хрумвания и опит, ориентирани към възстановяване на равенството и включването в европейското общество. Обсъждането на основни тематики като битката със стандартите и премахването на бариерите пред равенството ще бъде в центъра на вниманието за да докара до действителна смяна на бизнес средата у нас.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР