След успешен тест Туитър реши да удвои максималната дължина на

...
След успешен тест Туитър реши да удвои максималната дължина на
Коментари Харесай

Съобщенията в Туитър стават двойно по-дълги

След сполучлив тест Туитър реши да удвои оптималната дължина на известията и да премине към 280 признака, заяви американската компания.

Новината е миниреволюция за обществената мрежа, съобщи Франс прес.

"Целта ни е да създадем това, като в същото време подсигуряваме запазването на бързината и краткостта, които въплъщават Туитър. След резултатите от теста имаме удоволствието да съобщим, че сме постигнали задачата си и ще използван смяната на всички езици ", където лимитът от 140 знака затруднява потребителите, написа в блога си обществената мрежа, която извърши тест измежду консуматори през септември.

Удължаването на туитовете визира единствено известията с латински букви, припомня компанията, защото лимитът от 140 знака наподобява съставлява проблем на първо място за потребителите, които пишат на британски, испански, португалски или френски език, за разлика от тези, които пишат на японски, корейски или китайски, отбелязва Агенция Франс Прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Един от първите възползвали се от удвояването на лимита на знаците в Туитър бе американският президент Доналд Тръмп, съобщи ДПА.

Преди да произнесе тирада пред Народното събрание на Южна Корея той написа "Готвя се да произнеса значима тирада в Националното заседание тук в Южна Корея, а след това ще се насочва към Китай, където с неспокойствие чакам срещата с президента Си, който преди малко реализира своята огромна политическа победа ", написа Тръмп в Туитър, употребявайки 216 признака.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР