След успехите си в модата и козметиката и след раждането

...
След успехите си в модата и козметиката и след раждането
Коментари Харесай

Риана се завърна към музиката


След триумфите си в модата и козметиката и след раждането на първото си дете, международната суперзвезда Риана се завръща към музиката за заглавната ария в саундтрака на най-новия филм на " Марвел ", предадоха Франс прес и Българска телеграфна агенция.

34-годишната Риана пуска в петък парчето " Lift Me Up ", което е включено в саундтрака на " Черната пантера: Уаканда вечно ", след след 6-годишно " безмълвие " като солова изпълнителка. Най-новата продукция на " Марвел " ще тръгне по кината по целия свят след две седмици.

Последната солова ария " Love on the Brain " на Риана е от 2016 година

Няколко ноти от новото парче " Lift Me Up " към този момент бяха публикувани в обществените мрежи.

Риана ще бъде водещ реализатор на шоуто сред полувремената на Супербоул в Аризона на 12 февруари 2023 година Финалът на шампионата по американски футбол е най-гледаното годишно събитие по малкия екран в Съединени американски щати.

Запалените почитатели на Риана от години чакат нетърпеливо деветия й албум, за който певицата сподели, че ще бъде " напоен от реге ". От 2019 година изпълнителката на шлагерите " Umbrella " и " Diamonds " от време на време загатва, че албумът е съвсем подготвен.

Родената в Барбадос певица през последните години остави музиката настрани, с цел да се посвети на модата, на чието занятие жъне триумфи с марките на първокласния бранд номер едно в света " Ел Ве Ем Аш " (LVMH) и козметиката с марката " Фенти ", издигайки се до статута на милиардер.

През май Риана роди първото си дете от приятеля си, рапъра Ейсап Роки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР