След успеха с 4:0 над Борнемут мениджърът на Манчестър Сити

...
След успеха с 4:0 над Борнемут мениджърът на Манчестър Сити
Коментари Харесай

Пеп: Агуеро е легенда, щастлив съм, когато вкарва

След триумфа с 4:0 над Борнемут мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола опита да тушира слуховете за конлфикт със звездата на тима Серхио Агуеро. Каталунският експерт засипа своя състезател с голям брой суперлативи и съобщи, че се усеща благополучен, когато аржентинецът бележи и се показва мощно на терена.

В последни дни на Острова още веднъж се заприказва за срив във взаимоотношенията сред Агуеро и Пеп, както се случи и през предходния сезон. Днес 29-годишният футболист отвърна с 2 попадения в мрежата на „ черешките”. Това бяха неговите гол №100 и №101 на „ Етихад”, което единствено по себе си е особено достижение за Агуеро.

Сити и Пеп изстискаха "черешките " до капка

„ Нямам никакви подозрения в качествата му”, разяснява Пеп. „ Агуеро е специфичен футболист, той е легенда и съм толкоз благополучен, когато той играе добре и бележи голове. Знам, че когато нормалните титуляри не играят, те се сърдят, само че всички в този отбор заслужават игрови минути.”

„ Беше ни тежко, тъй като Борнемут игра с 5-има в защита и с 10 индивида зад топката. Почти нямаше къде да намерим свободни пространства и имахме шанс да отбележим първи в мача. В последните 20 минути съперникът заигра по-атакуващо, а тогава ние започнахме да играем в действителност добре. Отново бяхме подготвени душевен.”

„ Във футбола постоянно можеш да ставаш по-добър – и самостоятелно, и като тим. Затова не се стремим да бъдем съвършени. Подобно разбиране не съществува на този свят. В момента си пожелахме една радостна Коледа.”

„ Какво бихме могли да подобрим ли? Да нападаме по-плавно, да сътворяваме повече положения. Не е елементарно, когато съперникът се е дръпнал назад”, добави Пеп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР