След успеха на сериала Game of Thrones беше ясно, че

...
След успеха на сериала Game of Thrones беше ясно, че
Коментари Харесай

Героят, когото всички очакват в третия сериал от вселената на Game of Thrones

След триумфа на сериала Game of Thrones беше ясно, че ще забележим още поредици, основани на вселената на Джордж Р.Р. Мартин. Последва " Домът на дракона ", чакаме спин-оф сериал за Джон Сноу, както и още един за рода Таргариен.
 Ще забележим ли и трети сериал, основан на вселената на Game of Thrones
Ще забележим ли и трети сериал, основан на вселената на Game of Thrones

И още веднъж ли ще бъде отдаден на рода Таргариен

Което значи, че трети следващ сериал ще се върти към драконите. И нищо чудно - точно с тях бяха едни от най-зрелищните подиуми в излезлите досега продукции. Евентуалният нов план ще се концентрира върху Егон Завоевателя, който съумява да завладее Вестерос и пръв да седне на стоманения престол.

А всички почитатели на Мартин чакат с неспокойствие да видят и най-страшния от всички дракони на Таргариен - Балерион Черната крах. Това е драконът, язден от самия Егон, който има основна роля за покоряването на континента и се трансформира в най-мощното оръжие на Завоевателя.

Зрителите на Game of Thrones и " Домът на дракона " към този момент имат известна визия от Балерион - гигантският му череп се пази в криптата на Червената крепост. Всички почитатели обаче ще чакат с нетърпения посредством какви чудеса на CGI ще бъде претворен най-страшния змей, обитавал в миналото Вестерос, пишат Screen Rant.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР