След успеха на премиерния двоен епизод, гледан от близо 1

...
След успеха на премиерния двоен епизод, гледан от близо 1
Коментари Харесай

„All Inclusive“ приключенията продължават

След триумфа на премиерния двоен епизод, гледан от близо 1 млн. фенове, летните завършения на приятелите от „ All Inclusive “ не престават и тази седмица с доста смях и непредвидени обрати.

В петък (6 март) от 21.00 ч. семейство Чобанови (Ненчо Балабанов и Елена Атанасова) и семейство Сиромашки (Любен Кънев и София Маринкова) скачат в люта водна борба. А Надя (Йоанна Начева) среща нови другари, които ще ѝ покажат света на същинските завършения.

В първите два епизода на комедийния сериал невалидни резервации принудиха приятелите да се настанят краткотрайно в каравана до бляскав хотелски комплекс на южното ни Черноморие. Въпреки че изискванията в караваната не са 5-звезден разкош, последователно ваканцията им се трансформира в огромно развлечение.



Най-недоволна от създалата се обстановка е 17-годишната щерка на Христо и Марияна – Надя, тъй като е на море с родителите си, вместо с другари. Най-страшното за нея идва, когато остава без телефон и без достъп до обществените мрежи. Спасението е мистериозният еколог Мартин (Алекс Иванов), който я среща със своите другари - група млади екоактивисти, които се борят за огромна идея: опазването на нашето красиво Черноморие от застрояване.

И до момента в който Надето за пръв път опознава връстници с същински значима идея, при фамилиите избухва свирепа водна борба. Причината е съревнование по аквамногобой в щура конкуренция за продобиване на огромната премия на комплекса, която е много изненадваща. Страстите толкоз се нажежават, че ескалират в доста комична война с директните им съперници - новобогаташите Хаджикосеви от Пловдив (Явор Борисов и Елени Декидис).



И до момента в който възрастните гневно се борят за успеха, най-мъдри остават децата - Сашко (Силвестър Велячки) и дъщерята на пловдивското семейство - Вики (Александрия Чальовски). Вместо да се конфронтират в фамилните войни, двамата стават другари и се впускат във вълнуващи детски завършения.

Вълненията не пропущат и безкомпромисната тъща Евдокия (Нели Монеджикова), която след толкоз години самотност, като че ли е подготвена още веднъж да отвори сърцето си за любовта. След като излиза наяве, че само нейната резервация в хотела е годна, тя взема решение да показа стаята с изпадналия в житейско усложнение Герхард (Димитър Баненкин). Докъде ще стигнат взаимоотношенията ѝ с германеца от български генезис и ще успее ли той да размекне строгостта на Евдокия с романтика и лирика – следва да разберем в идващия епизод.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР