След успеха на пилотното издание на проекта Безплатни тренировки, както

...
След успеха на пилотното издание на проекта Безплатни тренировки, както
Коментари Харесай

БФС стимулира най-малките да се докоснат до магията на футбола

След триумфа на пилотното издание на плана " Безплатни тренировки ", както бе дадено, тази пролет още повече деца ще имат опцията да се допрян до магията на футбола. Grassroots самодейността " Безплатни тренировки " е част от програмата на БФС за развиване на всеобщ футбол #ХайдеДаРитаме и е ориентирана към момчета и девойки от 2 до 4 клас, които не са играли проведено или упражнявали в клуб.

Въвеждащото образование по футбол целящо запознаването на децата с най-популярния спорт у нас ще започва на 15 март и ще продължи 3 месеца. В този интервал записаните участници ще посетят общо 24 подготвителни занимания (2 тренировки седмично).
 Изненадващо пето име измежду кандидатите за президент на БФС?
Изненадващо пето име измежду кандидатите за президент на БФС?

Засега се знае единствено, че въпросната персона заема висок пост у нас

Към миналогодишните градове-домакини Пловдив, Сливен, Видин, Благоевград, Кърджали и Казанлък в сезон 2 на " Безплатни тренировки " се причисляват Стара Загора (с поддръжката на общината), Враца, Шумен, Габрово, Айтос, Лом и Троян. Подробен график на тренировките, терен за провеждането им и информация за лицензирания треньор във всеки град са оповестени на особено основаната платформа www.haidedaritame.com.

Регистрацията за присъединяване е до 31 март посредством електронната форма на уеб страницата www.haidedaritame.com.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР