След успеха на Красавицата и звяра - 460 млн. долара

...
След успеха на Красавицата и звяра - 460 млн. долара
Коментари Харесай

Дисни подготвят 19 пълнометражни филма по анимационните си класики

След триумфа на " Красавицата и звяра " - 460 млн. $ бокс офис, " Дисни " ще създадат още 19 игрални филми по своите анимационни класики. Някои от тях ще са буквален римейк на " Малката нимфа " или " Пинокио ", някои ще се истории вид spin off - филм за обособен вторичен персонаж, който ще има в тази ситуация основна роля. Това ще бъде spin off история за Джина от " Аладин " и към този момент се водят неофициални договаряния той да бъде изигран от Уил Смит.



Някои от филмите са доказани - режисьорът Гай Ричи ще застане отпред на филм за Джина от " Аладин ", както и на филм по " Мечът в камъка ", Тим Бъртън стартира филм по " Дъмбо ", други още са в областта на предварителни диалози. " Мери Попинс се завръща " с Емили Блънт в ролята на бавачката ще излезе по Коледа 2018 година Но съгласно time.com филми ще има по " Цар Лъв ", за Круела Де Вил от " 101 далматинци ", по " Мулан ", по " Питър Пан ", както и обособен за Тинкъбел, още за Кристофър Робин от " Мечо Пух ", за Чаровния принц от " Пепеляшка ".



През годините се видя, че тази процедура е сполучлива и доста от филмите имаха огромен касов триумф, въпреки и не с възторжени мнения от критиците, само че в случай че осъждам по " Красавицата и Звяра ", откровено се надявам той да не отразява концепцията на филмите по класическите анимации. Въпреки мащаба и обилната хубост, които също ни омагьосаха в анимацията от 1991 година, той беше прекомерно буквален и не изненада в нито една сцена. Всъщност водещото възприятие в мен и двете ми девойки беше любознанието по какъв начин са създали това или това, по какъв начин би изглеждал Чип или Люмиер, кои артисти ще вземат участие, а едно любознание не стига за цялостен филм, който е толкоз предвидим като сюжет. Въпреки че скептично подобавам към този момент към всяко решение на " Дисни ", най-любопитни ще бъдат spin оff историите, тъй като допускат непряк взор, който най-малкото ще бъде автентичен.

Не се колебая, че " Дисни " ще вложат огромен бюджет и ще създадат всичко охолно, красиво, въздействащо, ще привлекат надарени актьори. Още по-малко се колебая, че ще създадат солидни рекламни акции, които да побъркат публиката от неспокойствие. Дано обаче филмите бъдат по-оригинални и смислени от " Красавицата и Звяра ", който не предложи нищо ново от добре познатата анимация.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР