След успеха на CreaTech Summit South-East Europe през 2023 година,

...
След успеха на CreaTech Summit South-East Europe през 2023 година,
Коментари Харесай

София ще бъде домакин на международна конференция CreaTech Summit South-East Europe 2024

След триумфа на CreaTech Summit South-East Europe през 2023 година, София още веднъж ще бъде център на нововъведенията и творчеството. Столицата ще семейства второто издание на интернационалната конференция на изобретателните промишлености. Събитието ще се организира от 29-и февруари до 1-и март в актуалния център за изкуства „ Топлоцентрала “.

CreaTech Summit South-East Europe 2024 ще събере представители на разнообразни изобретателни промишлености от България и чужбина Сред тях са компании от гейм дивелъпмънт, кино промишленост, дизайн и имърсив технологии. Организатори на събитието са CreaTech Bulgaria. Те са подкрепени от Иновация Норвегия, Изпълнителната организация за поощряване на дребни и междинни предприятия (ИАНМСП), Столична Община и JA България.

Геновева Христова, ръководител на CreaTech Bulgaria, показа за събитието: “Щастливи сме, че още веднъж имаме опцията да домакинстваме събитие от подобен мащаб в София. След миналогодишния ни триумф, чакаме и в този момент да съберем на едно място представители на основни звена от над 15 европейски страни. Те ще споделят своя опит и позитивни образци. Освен това, в тазгодишното издание, всички дружно ще подпишем Меморандум за Балканско съдействие в тенденция за развиване на изобретателните промишлености. Наш приоритет е да наложим София  като районен център на културните и креативен промишлености. ”

Записването за присъединяване в конференцията е към този момент отворено и е гратис. Желаещите могат да се запишат на специфичната платформа b2bconnect.bg.

Културните и креативните промишлености играят значима роля в актуалното развиване на обществото. Те генерират доста икономическо благосъстояние и спомагат за образуването на еднаквост и просвета на всяка нация.

CreaTech Summit South-East Europe си слага за цел да реализира необятен публичен спор и да сътвори основа за обща тактика за развиване на културните и креативните промишлености, базирайки се на споделения опит и европейските трендове. Събитието предлага и отлична опция за образуване на бизнес и институционални партньорства. Повече за събитието можете да разбере на формалния уебсайт createchsummit.eu.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР