След успеха, който пожъна филмът Методът Уилямс, проследяващ пътя на

...
След успеха, който пожъна филмът Методът Уилямс, проследяващ пътя на
Коментари Харесай

Холивуд обединява сили с тениса: Чаланджърс и Зендая са новият кино хит

След триумфа, който пожъна филмът " Методът Уилямс ", проследяващ пътя на сестрите Уилямс до върха на международния тенис и получил номинации за  " Оскар " в шест категории, то през есента на 2023-та предстои премиерата на още една кино продукция, чиято сюжетна линия е директно обвързана с тениса. Става въпрос за игрален филм на режисьора Лука Гуаданино, който носи името Challengers и е жанрово определян като сантиментална спортна комедия. В основните функции са Зендая (Таши), Майк Файст (Арт) и Джош О`Конър (Патрик), сред които се заражда любовен триъгълник.

Сюжетът споделя историята на надарената Таши, упованията към която са да се трансформира в една от най-големите звезди на спорта. Травма обаче я лишава от опция да преследва върховете в тениса и така девойката се трансформира в треньор на своя брачен партньор Арт, който става знаменит първенец от Големия шлем.

Серия от разочароващи провали обаче принуждават Арт да се върне към присъединяване в шампионати на равнище " Чаланджър ". В конкуренцията обаче се оказва, че ще се включи и Патрик - най-хубав другар на Арт от предишното и бивше гадже на Таши. Жребият отрежда Арт и Патрик да се изправят един против различен на корта, само че съревнованието им заплашва да се придвижи и в действителния живот, променяйки радикално живота на тримата.

Част от продукцията е и някогашният №4 в света Брад Гилбърт, който понастоящем се изявява като треньор и тенис анализатор. Именно под неговата настойчивост в продължение на 3 месеца Зендая съумява да усъвършенства някои от главните удари в тениса, като след това се оказва, че двамата са свършили толкоз добра работа, че съвсем не е трябвало да бъде употребена дубльорка на американската звезда в сцените на корта.

Официалната премиера на Challengers е планувана за 15 септември, а тук можете да изгледате филмовия откъс към кино лентата:



 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР