След ужасяваща среща, британец става ловец на върколаци“ … Според

...
След ужасяваща среща, британец става ловец на върколаци“ … Според
Коментари Харесай

След ужасяваща среща, британец става `ловец на върколаци`

След ужасяваща среща, британец става „ ловджия на върколаци “ … Според Колин Килти, който се счита за „ английски ловджия на върколаци “, през 2020 година в Обединеното кралство е имало 12 случая на наблюдения на странни същества, които дават отговор на описанието на вампир. През 1990 година, жителят на Южен Йоркшир, Англия, среща страшилище, наподобяващо на двукрако куче. Оттогава, той стартира да се интересува и да търси това създание. През една октомврийска вечер, Колин Килти вижда нещо ужасяващо, което изцяло трансформира живота му. Мъжът се разхождал в гориста околност, а цялостната луна блестяла блестящо в небето. Изведнъж той видял наоколо някакво създание. Първоначално си помислил, че това е елен, само че ненадейно създанието се изправило на задните си крайници и почнало да се движи като човек. Колин споделя: “Няма да неистина, просто замръзнах на мястото си, а косата ми настръхна … ” От този миг, той посвещава свободното си време, когато не работи като водач на камион, в търсене на такива създания. Колин е 100 % уверен, че е срещнал вампир или ликантроп. Килти споделя: „ Това създание несъмнено не беше лисица или куче. Беше прекомерно огромно и в един миг даже си помислих, че е елен или крава, до момента в който не изтича по-близо и не се изправи на два крайници. “ Уви, Колин не съумява да снима съществото, защото тогава, в тези години, той не е имал смарт телефон. Но скицира звяра, който вижда, допустимо най-точно. Четете още: Криптозоолог от Форида твърди, че е разкрил кост от Йети (видео) Колин споделя: “Нарисувах негов портрет, с цел да могат хората да чакат това, което ще видят, в случай че срещнат сходно създание. Но несъмнено, онлайн е доста по-голямо и по-страшно. ”



Оттогава, към този момент 30 години, Колин Килти „ ловува “ върколаци, изследвайки тези места в Англия, където хората са виждали такива същества, и където се описват истории и митове за върколаци. През 2015 година, една вечер по време на пълнолуние, той бил в гората в Източен Йорк, когато внезапно чул мощен звук в храстите. Не можел да види нищо, само че извикал: „ Здравей! “ в посока на шума, като не получил отговор. Няколко мига по-късно, Колин бягал към колата си, тъй като бил налегнат от злокобно възприятие, че е на път да бъде атакуван и погубен. По-късно той разкрил голям отпечатък с три пръста върху стъклото на автомобила си. Снимал го, само че твърди, че инцидентно и за огромно негово страдание е изтрил фотографията окончателно. Отивайки в гората в търсене на върколаци, Колин взима със себе си карти, фенерчета, уоки-токи и други значими неща за „ лов “.



Наскоро, той учи региона на Йоркшир Хилс, където съгласно легендите създание наричано Old Stinker се скита от 18-ти век насам. То наподобява на голям хибрид сред вълк и човек. През 2016 година, локалната жителка Джема Уолър персонално се сблъскала със съществото, описвайки го като „ куче, с размерите на кола, само че с човешко лице “. Колин Килти постоянно е подложен на критика и осмиван, само че това не го отхвърля от извънредно му занимание. Той наблюдава всички наблюдения на върколаци в Обединеното кралство и споделя, че е имало 12 случая на наблюдения на върколаци през 2020 г. Колин споделя: „ Всички тези хора не могат просто да лъжат и в случай че в действителност има „ нещо “ необикновено, в последна сметка аз ще го намеря! “
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР