След удивителната победа на Англия над Холандия с резултат 2:1

...
След удивителната победа на Англия над Холандия с резултат 2:1
Коментари Харесай

Кралят и принцът на Англия поздравиха националния отбор за класирането на финала на Евро 2024

След удивителната победа на Англия над Холандия с резултат 2:1 в полуфиналите на Европейското състезание по футбол, английският кралЧарлз Трети и принц Уилям изпратиха своите персонални поздравления на тима. Кралят изрази вярата си, че на финала против Испания тимът ще реализира победа без драми в последните минути или наказателни удари, съобщиThe Telegraph.

Съобщението от Чарлз IIIбеше предадено на мениджъра Гарет Саутгейт и неговия тим незабавно след края на мача в Дортмунд.

" Съпругата ми и аз се причисляваме към цялото ни семейство, с цел да ви поздравим най-сърдечно за достигането до финала на Европейското състезание и ви изпращаме най-хубавите си пожелания за мача в неделя, " съобщи кралят и заключи: " Успех, Англия! "
Радост след гола на Оли Уоткинс
Принц Уилям, който е и президент на Футболната асоциация, също не се задържа и показа насладата си в обществените мрежи след гола на Оли Уоткинс, който пратиАнглия на край. " Каква хубост, Оли! Поздравления, Англия! Финалисти ",написа той.

Очаква се принц Уилям да участва персонално на финала в Берлин, откакто бена четвъртфиналния мач против Швейцария и още един път сподели своята поддръжка към националния тим.
Международни поздравления и поддръжка
Също по този начин, американският президент Джо Байдън не пропусна да поздрави министър-председателя Кийр Стармър за успеха, като го посрещна в Белия дом, когато водеха първите си диалози на четири очи.

Лидерът на лейбъристите отговори: " При държавното управление на лейбъристите не е изгубен нито един мач. " Сър Киър, който съумя да следи част от мача, до момента в който присъстваше на срещата на върха на НАТО във Вашингтон, към този момент удостовери, че ще участва на финала, който е в Берлин.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР