След участието си в Борат 2, Мария Бакалова добавя ново

...
След участието си в Борат 2, Мария Бакалова добавя ново
Коментари Харесай

Мария Бакалова е невероятна и получава роля в една от големите поредици на Marvel

След присъединяване си в " Борат 2 ", Мария Бакалова прибавя ново фантастично достижение в кариерата си - следва ѝ роля в супергеройската галактика на Marvel, оповестява Variety.

Българската актриса ще играе в идния " Guardians of the Galaxy Vol. 3 ", паралелно до Крис Прат, Зои Салдана, Вин Дизел и Дейв Батиста. Все още не е ясно кой ще бъде нейният персонаж във кино лентата, който се чака да излезе по кината на 5 май 2023 година.

Това ще бъде последната част от трилогията. Режисьорът и сценарист на поредицата Джеймс Гън написа в Twitter в понеделник: " Да, да, да - допускам, че би трябвало да съм сюрпризиран, че ви лиши толкоз време, с цел да научите това. Мария Бакалова е невероятна. "

Другото ново име в актьорският състав ще бъде Уил Полтър от " The Maze Runner " и " We`re the Millers ", като неговата роля е известна - тази на Адам Уарлок. Участват още Силвестър Сталоун, Елизабет Дебицки, Шон Гън, Пом Клементиеф, Брадли Купър и Карън Гилан.

26-годишната Бакалова се трансформира в първата българка с номинация за " Оскар ", представяйки дъщерята на основния воин в " Борат 2 " на Саша Барън Коен. Освен, че играта ѝ получи самопризнание от Академията, към нея бяха ориентирани доста суперлативи и за сцена, в която сложи Руди Джулияни, някогашен кмет на Ню Йорк и персонален юрист на Доналд Тръмп, в компрометираща позиция: " Казаха ми, че ще има сцена с доста прочут човек... Беше в действителност рисково. Трябваше да избягаме от хотела, тъй като Джулияни извика полиция. Дори напуснахме щата, " споделя тя пред GQ.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР