След участието си на Евровизия, Жана Бергендорф се скри за

...
След участието си на Евровизия, Жана Бергендорф се скри за
Коментари Харесай

Рестарт: Жана Бергендорф е неузнаваема в ново видео, защо обожава вълци и едно неподозирано хоби

След присъединяване си на " Евровизия ", Жана Бергендорф се скри за известно време. Звездата от " X Factor " обаче наруши мълчанието си и даже освен това - зарадва почитателите си с ново парче, което се споделя " Непредвидима " и е на британски.

" Текстът ме разказва изцяло. Аз съм от артистите в България, от които може да се чака всичко. Много съм щастлива, че се сбъдна този план, на седмото небе съм от благополучие, тъй като е на британски. Винаги съм желала да имам парче, което е на този език ", сподели Жана в " На кафе ". Видеото е снимано в гората, където все по-често може да видите и самата певица, която е заменила морето с планината. Тя описа, че е имала потребност да се свърже с природата, а морето на този стадий не ѝ липсва, тъй като там прекарала последните четири години. 

Виж още:

Клипът е в действителност впечатляващ, а в него вземат участие и вълците Сиукс и Черок, които обаче са дресирани и не съставляват заплаха за хората. " Имам голям почит към вълците. Аз постоянно съм ги харесвала, за мен те са неповторими животни ", сподели певицата, която ги харесва, тъй като са животни, които са постоянно дружно и се пазят. 

Във видеото звездата сменя няколко забавни визии и не сме сюрпризирани, че е заложила още веднъж на нещо друго и новаторско. Самата Жана описа, че има забавно занимание - умее да шие и постоянно сама си трансформира облеклата, когато ѝ омръзнат. Във видеото горе научете детайлности по какъв начин тъкмо Жана трансформира облеклата си и за какво е живяла 6 години в Корея.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/zhanabergendorff/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР