След убийството на Алексей Петров виси въпросът КОЙ е следващият?!

...
След убийството на Алексей Петров виси въпросът КОЙ е следващият?!
Коментари Харесай

Калина Андролова: След убийството на Алексей Петров виси въпросът КОЙ е следващият?

След убийството на Алексей Петров виси въпросът КОЙ е идващият?! Някак се заредиха все хора, близки до концепцията за приложимост на плана Политическа партия. Алексей изигра особена роля за сглобяването на този кабинет. Той беше решил да вкарва своя дневен ред през бащата на Кирил Петков и да управлява службите.
Това написа Калина Андролова във " Facebook ".
ПП и президентът сътвориха цялостна кочина във властта, тъй като бяха неподготвени за този комплициран ангажимент, наименуван ръководство на страната. Държавата – това не са просто едни министерства, в които настаняваш фигури. Държавата, това е целия свят от комплицирани фактори, тъмни и светли играчи, проблеми по систематизиране, големи потоци от запаси, външни ползи, вътрешни спорове.
Безвремието във властта, т.е. неналичието на мощен автократ, неналичието на политически връх, който умее да управлява процесите, постоянно е причина за серия от убийства. Всяка страна има ъндърграунд, който е проведен в структури и който колаборира по един или различен метод с властта.
Те са взаимно свързани, въпреки че връзките са невидими, неприемливи и неосветени. Когато се сменя остро властта, неизбежно се раздвижват играчите в престъпния сегмент, които провеждат скритите потоци, а оттова подсигуряват и основите на властта. Защото властта се нуждае от гаранции за гражданско успокоение, както и от средства за укрепването си, макар камуфлажите за народна власт.
Старите играчи елементарно могат да се нагласят към новите политически фактори, само че единствено в случай че властовите фактори са задоволително мощни. Ако властта е слаба и глупава, ъндърграундът може да предприеме всевъзможни дейности за самоотбрана на запаси и благоприятни условия, за кавга с съперници или пък изключени фактори да изискат реванш. Затова с идването на Политическа партия настана война на задкулисието кой да ръководи новите политически кукли, през които да реализира надзор върху запаси, тъмни трафици, служби и да държи инструментите за политически отстрел. Кирил Петков приказва за промени в службите, само че един Господ знае какво има поради, маскирано зад фразите за лов на съветски шпиони.
Фразите са едно, действителността и въздействието върху Политическа партия напълно друго. Набутването на Алексей във образуването на стратегическите начинания на Политическа партия беше груба неточност. Отделно от това, след поредност от събития, човек си основава мнение, че да си спонсор или наставник на Политическа партия е някак животозастрашаващо. Защото са слаби, податливи на въздействие, комфортни за пробиви, и могат да бъдат елементарно използвани да работят СРЕЩУ избрани фактори, а не в гъвкаво работно съгласие. Само военните хунти, революциите и атентатите сменят властта кърваво.
В България ПП-тата пристигнаха с една вкоренена ненавист и желание за изтриване, които бяха прекомерно необясними и трансферираха задачите на елементарното политическо факсимиле. Окей, вземете властта, само че я ползвайте без афективна логичност и позиви за заличаване. ПП-тата бяха, още са и биха могли да бъдат сцена и трансфер за кавга! Те биват дърпани от разнообразни ъгли в опит да бъдат усвоени. И тъй като не знаят какво в действителност вършат и защо са употребени, стават колба за раздори и войни.
Но в живота има най-общо две положения: или ти ще овладееш, или ще бъдеш овладян, даже без да разбереш; или ти ще победиш, или ще бъдеш надвит, без значение дали ти наподобява, че си победител. Бъдещето не принадлежи на слабите и обърканите. Не принадлежи на употребяемите. Както споделяше Дрю Карпишин, публицист и сценарист на видео игри: „ Тъмната страна гълтам тези, които не са задоволително мощни, с цел да я ръководят. “
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР