След убедителното представяне на нападателното трио на Ювентус Кристиано Роналдо

...
След убедителното представяне на нападателното трио на Ювентус Кристиано Роналдо
Коментари Харесай

Сари: Най-големият ни страх беше да играем срещу Реал Мадрид, но го избегнахме

След безапелационното показване на нападателното трио на Ювентус Кристиано Роналдо - Пауло Дибала - Гонсало Игуаин при успехите над Байер (Леверкузен) с 2:0 и Удинезе с 3:1 почитателите на отбора се надяват да видят тримата играчи по едно и също време на терена и против Сампдория. Наставникът Маурицио Сари обаче отхвърли да разкрие дали това ще се случи в утрешния мач от Серия “А”.

“Все още не знам дали ще заложа на тризъбеца и на следващия ден. Искам да видя положението на играчите. Вчера организирахме лека подготовка. Трябва да мине още едно подготвително занятие преди мача, с цел да измисля какво да върша против Сампдория. Те са тим, който идва с възторг след триумфа си в градското дерби, а и против съставите на Клаудио Раниери постоянно се играе мъчно. Дали ще играе Роналдо? Ще видя, към момента не съм решил. Като цяло, играчите в офанзива наподобяват наред. Дъглас Коща и Аарън Рамзи също се завръщат. Адриен Рабио? Изглежда, че му би трябвало повече игрово време. Ако се е възстановил изцяло, умерено може да излезе на терена. Изискваме огромни саможертви от Блес Матюиди. Може би този път това ще бъде в дребна степен”, разяснява Сари на конференцията си преди мача.
Maurizio Sarri also said: " We wanted to avoid Real Madrid as they were the real fear for us. " https://t.co/UBEQc3uo5S
— Forza Juventus (@ForzaJuve2017) December 17, 2019 Той даде мнението си и за жребия за 1/8-финалите на Шампионската лига, който отреди “Старата госпожа” да се изправи против Лион. “Това не ме интересува сега. Има други мачове до тогава, както и трансферен прозорец. Няма да е вярно да върша оценки тъкмо в този момент. Най-големият ни боязън беше да се надигнем против Реал Мадрид, само че избегнахме това, тъй че можеше да е и по-зле. Все едно, постоянно е мъчно в Шампионската лига”, добави Сари. Серия А 17 кръг, неделя 22 декември  Сампдория 19:00предстои  Ювентус
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР