След цели три дни грандиозно тържество за сватбата, нормално е

...
След цели три дни грандиозно тържество за сватбата, нормално е
Коментари Харесай

Джей Ло сподели специален момент от сватбата

След цели три дни грандиозно празненство за сватбата, обикновено е Дженифър Лопес и Бен Афлек да желаят да си отдъхнат, само че не и почитателите им. Те, почитателите, са към момента гладни и жадни за зрелища, просто тъй като не са били измежду избраниците на звездната двойка. Затова и всяка детайлност от блестящото събитие се приема с такова неспокойствие от всички.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек и всичко, което би трябвало да знаем за втората им публична женитба
Ето по какъв начин мина втората женитба на Джей Ло и Бен Афлек

Всичко, което би трябвало да знаем за формалната им гала

Този път детайлностите не са просто от " източник ", а от самата младоженка, тъй като Джей Ло разкри много интимни подробности към сватбените тържества в имението на Бен в Джорджия.

В четвъртък, 1 септември, изпълнителката пусна своя бюлетин On the JLo. И той още веднъж беше специфичен, тъй като съдържаше един доста специфичен миг - фотография как двамата влюбени, задачите в бяло, вървят  по пътеката на фона на съвършената съгласно тях песен  " True Companion " на Марк Кон.

Дженифър Лопес казва, че когато брачният партньор ѝ я вижда да се появява на върха на стълбите, всичко придобива смисъл за нея, само че към момента не може да повярва, че това се случва. " Като сън... и в никакъв случай не искаш да се събуждаш. "

След което шеговито прибавя, че евентуално е щяла да продължава да " живее " в такива вълшебни мисли, в случай че не се е опитвала да не се спъне в роклята. Но когато се доближава към Бен и вижда лицето му, още веднъж усеща " същия прелестен смисъл ".

" Някои остарели рани бяха излекувани в този ден и тежестта на предишното най-сетне се смъкна от плещите ни ", безапелационна е тя.

От друга снимка виждаме семейство Афлек, вперили взор един в различен и танцуващи бавно под неонов надпис " Г-н и госпожа Афлек ".

" За нас това беше идеалният миг. Нищо не ми се струваше по-правилно и знаех, че най-сетне пребивавам по метод, който човек може да живее единствено когато схваща загубата и насладата, минал е през задоволително борби, с цел да не приема значимите неща за даденост и не разрешава на глупавите незначителни неприятности от деня да му попречат да прегърне всеки скъп миг. "

Джей Ло да споделя и откъс от филм с присъединяване на Бен Афлек ( " Те живеят в нощта " от 2016 г.), който прелестно отразява момента: " Това е раят. Точно тук. Сега сме в него. " Но очевидно и в парадайса не минава без проблеми, тъй като тя споделя, че в дните преди сватбата всички са имали стомашни неразположения, пише Page Six. 

Но нищо от това не е попречило на Дженифър Лопес да има вяра, че най-хубавото следва и този ден ще бъде специален.
 Дженифър Лопес, трите ѝ рокли Ralph Lauren и детайлностите за сватбеното ѝ облекло
Прекали ли Дженифър Лопес

Всичко за роклите по време на втората ѝ женитба

И в реалност, всичко минава без спънки с " предсватбен ваучър, гала и занимания ", споделя източник на People. Двойката прави репетиционна вечеря в петък, 19 август, а същинската част на сватбата се състои на идващия ден в компанията техни близки, другари и фамилии. В неделя, 21 август, младоженците и гостите отпразнуваха огромното събитие с брънч.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР