След Тройната коалиция имаше огромна разруха, след тези ще има

...
След Тройната коалиция имаше огромна разруха, след тези ще има
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ единствена може да спре похода на изкуствено сглобената ляво-либерална коалиция

След Тройната коалиция имаше голяма съсипия, след тези ще има злополука, предвижда Борисов
„ Защо през 2009 година избраха дясна партия, с национални полезности, мощно вярваща в Бога, с християнската полезности, а тези от други етноси и религии видяха в нас приемливост “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на форума на Младежи - ГЕРБ в Пампорово.

„ ГЕРБ се потвърди като патриотична и консервативна партия, пазейки националната сигурност на България. Това е нашата идеология! ГЕРБ-СДС е единствената дясна и консервативна партия, която може да спре похода на изкуствено съединената ляво-либерална коалиция! “

„ Любопитен съм по какъв начин ще ръководят хора, изгубили изборите по един жесток метод. Как водачи на партии, сринали се на изборите, ще бъдат вицепремиери и министри – водачи, които техни гласоподаватели желаеха оставките им, понесоха най-ниските резултати в историята си, в този момент ще управляват; партии, които са рекордьори и за 2 месеца в изборите са се сринали с 15-20% “, попита Бойко Борисов.

Той цитира думи от Библията: "Който вади нож, от нож умира ".

Лидерът на ГЕРБ прикани да не се отива в прекаленост - „ Партията на смяната, както я назовават. Те са няколко партии там. Със странна идеология - с леви ограничения, десни политики. Навремето Югославия имаше президент, Тито, който споделяше - ляв мигач, а загъвам надясно, по този начин кара. Да забележим - център-дясно сега, с изключение на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, други партии няма. Аз мисля, че самите гласоподаватели на Демократична България ги наказаха грубо - имат 6%. Ако това е триумф, в случай че с това и техните министри приказват при над 70% негласували, че хората ги били изпратили да правят тая работа, поисквам им триумф “.

„ В ГЕРБ има войска от младежи, учили в чужбина. Разликата с Политическа партия е, че те не са нарушавали Конституцията на България. Тези хора, които споделят, че с леви ограничения може да има дясна идеология “, акцентира той.

Според него за 8 месеца не е имало нито една инвестиция. Има спад с 64% на вложенията.

„ След Тройната коалиция на Станишев имаше голяма съсипия, само че се справихме. След Орешарски имаше още по-голяма съсипия, само че отново се справихме. След тези в този момент ще има злополука. Това е моята прогноза “, сподели водачът на ГЕРБ. По думите му членовете на партията по никакъв метод не отстъпват на представителите на така наречен партии на смяната.

По думите му Радев държи цялата репресивна машина –„ Това държавно управление тотално се управлява от Радев. Президентът има 7 министри. Остава им единствено да изчегъртат ГЕРБ, всичко друго е напълно узурпирано. Вчера пристигна един куриер - министър, пристигна и сподели по какъв начин би трябвало да се махнем от централата. Също като през 1944 година Дойдоха да ни тормозят, само че се уплашиха. Една политическа партия е същинска партия, която е предходна и през ръководство, и през съпротива. В. „ Труд “ са имали жестоки публикации против ръководството ни, само че ние не отидохме да ги гоним “.

Той акцентира, че в изявлението на Петков го е впечатлило, че ще бъде върнат смисъла на израза „ депутат “ - единствено за един ден демонстрираха, че са богоизбрани - Навсякъде влизаме със зелен документ, единствено за Народното събрание не вкараха това предписание “, сподели Борисов.

„ Целият либерален свят вкара документите, а ние при 20% имунизирани - парадокс. Или да приложат зеления документ, като в цяла Европа, или да го отстранен напълно. Защо Народното събрание да е с привилегия. Против сме и да мъчат децата с тези сякаш щадящи проби “.

Заместник-министър сподели, че тук става въпрос за комисионните, които взимат “, съобщи той.

„ След „ смяната “ ще има злополука! Корупцията ги сплотява, а всеки нов контракт, с помощта на петорната коалиция, ще е два пъти по-скъп. Ще приказват за автомагистрали, само че няма да ги вършат. Ицо Хазарта да им направи нови ленти От ГЕРБ не желаеме новото държавно управление да се провали, тъй като ще срутен страната. Но, в случай че теглят заеми, кой ще ги връща? При неприятното държавно управление на ГЕРБ се плащаше по 70 лева ток. Газът и нафтата са с рекордни цени. Да върнат цените от ръководството на ГЕРБ и ще ги подкрепим! “, съобщи някогашния министър председател.

„ Диктаторът Радев ще хвърли отговорността към новия кабинет - и по тематиката за Македония “, безапелационен е Борисов.

„ За седмица завърши данъчната инспекция на Рашков - с 19 парцела. Сега 5 години не могат да го пипнат. На всички хора от ГЕРБ им удължиха инспекциите с по 7 месеца “, акцентира Борисов.

Той бе безапелационен, че ГЕРБ няма да поддържа държавно управление, в което е Бойко Рашков, който дефинира като „ еманацията на комунистическите следствени служби ".

„ Ако българският народ не беше дал своя вот за тези хора, щяхме да вървим в вярната посока “, разяснява Борисов по тематиката за влизането на България в еврозоната.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР