След триумфа в Шампионската лига голямата звезда на Реал (Мадрид)

...
След триумфа в Шампионската лига голямата звезда на Реал (Мадрид)
Коментари Харесай

Колко иска Роналдо, за да остане в Реал?

След триумфа в Шампионската лига огромната звезда на Реал (Мадрид) Кристиано Роналдо загатна за разлъка. 33-годишният португалски национал обаче би останал на „ Сантяго Бернабеу “ единствено при едно изискване, оповестява El Confidencial.

Според изданието мега заплата от 80 милиона евро бруто (около 50 милиона евро чиста сума) на година биха задържали нападателя в „ кралския “ клуб.

Петкратният и настоящ притежател на „ Златната топка “ има настоящ контракт до лятото на 2021 година, само че желае безусловно нарастване на заплатата. Неговият управител Жорже Мендеш ще договаря с президента на „ белия балет “ Флорентино Перес за седмична заплата от 1,5 милиона евро за клиента му. Така Роналдо би станал най-платеният футболист в света. В момента съгласно Football Leaks водач е звездата на Барселона Лионел Меси с 40 милиона евро нето на година, а на втора позиция е някогашният бразилски нападател на каталунците и сегашен на ПСЖ Неймар с 36,8 милиона евро на сезон. Кристиано Роналдо получава по 21 милиона евро на година в Реал, написа "Блиц ".

По последни информации от испанските медии Флорентино Перес е приказвал през днешния ден с португалеца и го е помолил да забави развиването към бъдещето и контракта си, най-малко до момента в който отшуми шока с напускането на треньора Зинедин Зидан и намирането на заместител на французина. Португалецът се е съгласил да изчака, тъй като счита, че нещата в този момент се развиват в негова изгода.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР