След трите последователни триумфа на Владимир Зомбори, Като две капки

...
След трите последователни триумфа на Владимир Зомбори, Като две капки
Коментари Харесай

Мара Отварачката се уговорила да я избутат до финала в „Капките“

След трите поредни триумфа на Владимир Зомбори, „ Като две капки вода “ взеха решение да вкарат малко конспирация. В четвъртия епизод на шоуто до първото място бе изтикана фолкпевицата Мария. Според преобладаващата част от феновете тази чест е заслужавала не фолкаджийката, а Джулиана Гани, само че мълвата носи, че съзнателно подбутват певачката до финала.

 

Несъмнено Владимир Зомбори стана всеобщ любим и поведе краткотрайното класиране с голяма преднина, откакто подвигна летвата извънредно високо с първите си превъплъщения. В шоуто обаче бързо се усетиха, че по този метод се губи всякаква конспирация в надпреварата и побързаха да вкарат такава.

 

За момента чалга изпълнителката е в челната четворка, която отива на финалите, въпреки огромна част от публиката да не е напълно сигурна, че го заслужава. Тя в действителност се старае доста, само че се твърди, че надалеч не разчита само на труд и гений. Изглежда още при влизането в шоуто се е уговорила да я изтикат до финала, защото не можела да си разреши унижението да не влезе в челната четворка в певческо предаване.

Предполага се, че точно на тази спогодба се дължи извънредно комфортния облик, с който победи в предаването предишния понеделник. Повечето фенове споделят мнение, че Гани доста повече е заслужавала да победи, защото изигра впечатляващо Мерилин Менсън, който няма нищо общо със самата нея.

В същото време Мария на процедура бе себе си на сцената.

 

Разбира се, Зомбори не съумя да се превъплъти в облика на Мария, само че пък дружно с Александър Сано направиха отлично шоу, което разсмя феновете до сълзи. Въпреки по-слабото му класиране по отношение на предходните вечери, Зомбори към момента продължава да е любимец за победител тази година.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР