След трите поредни загуби минорното настроение в Славия се задълбочава

...
След трите поредни загуби минорното настроение в Славия се задълбочава
Коментари Харесай

Нови неприятности за Славия, един от основните футболисти на тима е аут до април

След трите следващи загуби минорното въодушевление в Славия се задълбочава и от новините за положението на халфа Иван Минчев. Техничарят от Казанлък, който преди време стигна и до националния тим, записа единствено един формален мач за 2023-а година. Той стартира при провалянето от Хебър Пазарджик и бе заменен в 80-ата минута.
 Заги остава отпред на Славия Заги остава отпред на Славия
След това треньорският щаб го е гласял за титуляр и против Ботев (Враца), само че в последния миг той е изнемощял от състава. Прегледът е посочил, че има друго скъсване на мускула, написа „ Мач Телеграф “. Сега ще би трябвало да почине по-дълго и ще е разполагаем чак през месец април.

Минчев не игра поради контузия в мачовете с Пирин и Лудогорец. Така Галин Иванов е без конкуренция и само другият деец Дарко Тасевски е алтернатива пред треньора Златомир Загорчич.

„ Белите “ имат съществени проблеми в средата на терена след трансфер на Кемело Нгуена в латвийския ФК Рига. Младите гении Крум Стоянов и Чунг Нгуен До към момента не са подготвени да играят решителна роля в тежките борби от елита.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР