След тримесечна лятна пауза в Апелативния съд в Пловдив продължава

...
След тримесечна лятна пауза в Апелативния съд в Пловдив продължава
Коментари Харесай

Нов протест пред съда срещу Маринашки, причинил катастрофа с...

След тримесечна лятна пауза в Апелативния съд в Пловдив продължава делото против Петър Маринашки, който аргументи тежка злополука до Кадиево с двама починали младежи - Тодор Бараков и Виктор Василев.

Последният епизод от правосъдната сага бе на 7 юли, като магистратите трябваше да прегледат митинга на Маринашки, на почернените близки и прокуратурата против наложената присъда от 5 години затвор и 8 години отнемане от брошура. Едната страна пледира за условна присъда, а другата за оптималното наказване, планувано в закона.

В началото на съвещанието арбитър Крачолов прочете документално мнение на адв. Йордан Давчев, с което той се обосновава за какво не участва в залата. В последна сметка счетоха посочените претекстове за отсъствието му за неоснователни и му постановиха санкция от 1000 лева Това стана причина за отсрочване на делото за 29 септември, четвъртък.  В коридорите на Съдебната палата почернените близки реагираха бурно на дейностите на бранителя на Петър Маринашки. " Това е чиста подигравка с паметта на децата ни ", викаха те.

Делото ще се гледа от 13.30 часа в Апелативния съд, като по традиция час преди този момент почернените близки ще се съберат на кротичък митинг пред съда, с цел да насочат зов за правдивост и за сурови санкции за убийците на пътя. Те упорстват за увеличение на присъдата на отговорния юноша, който се заби в дърво. Мелето с БМВ-то ковчег, карано от Маринашки, стана на 11 ноември 2020 г. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР