След тригодишно чакане Stranger Things най-накрая се завърна с пълна

...
След тригодишно чакане Stranger Things най-накрая се завърна с пълна
Коментари Харесай

Stranger Things отново счупи рекордите на Netflix

След тригодишно очакване " Stranger Things " най-сетне се завърна с цялостна мощ. Първата част от новия четвърти сезон означи най-голямата премиера за истинска продукция на Netflix. Сериалът е привлякал близо 193 млн. още в първите дни, откакто всичките 7 епизода от новия сезон бяха налични в стрийминг платформата.

Така с обща гледаемост от 286,70 млн. часа, хитовата продукция задмина триумфа от премиерата на втория сезон на " Бриджъртън ", която се състоя през март тази година. Това бележи и първият път, в който " Stranger Things " доближава до първото място по гледаемост в цели 83 страни.

Излизането на първата част от четвърти сезон се отрази и на гледаемостта на предходните сезони, като в седмицата сред 23 и 29 май те попаднаха в топ 10 на англоезичните сериали на Netflix.

Рекордите на " Stranger Things " този път се простират и оттатък малкия екран. Песента на Кейт Буш „ Running Up That Hill “ беше част от формалния саундтрак на новия сезон и съумя да се издигне до първата позиция в iTunes, като най-слушаната ария сега. Това се случи 37 години след първичното ѝ издаване. Spotify също означи нарастване от 8700% в слушането на песента.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР