След тригодишна пауза, тази пролет bTV връща в ефира си

...
След тригодишна пауза, тази пролет bTV връща в ефира си
Коментари Харесай

Защо „Бригада Нов дом“ отсвири майстор Караджов?

След тригодишна пауза, тази пролет bTV връща в ефира си предаването „ Бригада Нов дом “ с водеща Мария Силвестър, само че с нов чорбаджия. Както към този момент стана ясно, Влади Караджов не работи в шоуто-мечта на всички българи, мечтаещи за безвъзмезден ремонт на жилищата им. Мястото му бе заето от някогашният хандбалист Калин Евтимов, който бе измежду участниците в осмия сезон на „ Фермата “.

 

След цялостната промяна на журито на „ Мастършеф “ и водещия на „ Стани богат “ Михаил Билалов, медията продължава с измененията на основни фигури от предаванията си. Този път под ножа падна „ Бригада Нов дом “. Предаването обаче резервира идеята си и от февруари още веднъж ще оказва помощ на хора в потребност да ремонтират домовете си.

 

Въпросните поправки обаче няма да се правят от бригадата на Караджов – Геле, Жабето и компания, а от Калин, татко му Евтим, съдружникът му Симеон и майсторите Димитър, Ивайло и Иван.

Като хандбалист Калин е печелил трикратно купата на България. През 2008 година отпътува да играе в Кипър, където се среща със брачната половинка си – украинка и също хандбалистка. Година след запознанството си, двойката подвигат женитба и се местят да живеят в България, а неотдавна им се роди и дъщеричка. След войната в Украйна, фамилията съумява да изтегли множеството близки и родственици на украинската брачна половинка на Калин у нас.

 

36-годишният състезател става част от строителния бизнес преди три години, откакто се разделя с хандбала. Той управлява компания за строителство и поправки, чието име е заимствано от това на известното предаване.

 

На собствен ред Караджов пък е стартирал собствен интернет план за строителство, откакто bTV сложи на пауза предаването. За момента не излиза наяве за какво не е бил върнат в шоуто след завръщането му на екран. Междувременно излиза наяве, че от Караджов има много недоволни клиенти, включително и известна тв водеща, която твърди, че той напряко е унищожил жилището й с бригадата си и се е наложило да го ремонтира още веднъж.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР