След три поредни победи в Шампионската лига Реал Мадрид допусна

...
След три поредни победи в Шампионската лига Реал Мадрид допусна
Коментари Харесай

Реал Мадрид се измъкна в последната секунда от загуба срещу Шахтьор

След три следващи победи в Шампионската лига Реал Мадрид позволи първа неточност в шампионата. Европейският първенец приключи 1:1 в гостуването на Шахтьор Донецк, което се игра във Варшава. Тимът на Карло Анчелоти се избави от загуба в последните секунди след изравнителен гол на Антонио Рюдигер. Преди това футболистите на Шахтьор бяха повели с попадение на Олександър Зубков в 46-ата минута.

В огромни интервали от мача Реал не игра на равнище и беше под нормалното си показване. Карим Бензема пропусна няколко положения, до момента в който Шахтьор се възползва чудесно от шанса си, с цел да поведе. В добавеното време Рюдигер изпревари вратаря на украинците, с цел да вкара, само че в обстановката и двамата пострадаха тежко, удряйки главите си.
С 10 точки Реал е водач в групата си, като в другата среща Лайпциг победи Селтик с 2:0 и събра 6 точки.

В различен забавен мач Челси победи Милан с 2:0 като посетител и поведе в група Е. Седмица, откакто надделяха италианците в Лондон, този път футболистите на Греъм Потър го сториха и в Милано. Жоржиньо откри от дузпа в 21-ата минута, която беше отсъдена за нарушаване на Фикайо Томори. В тази обстановка бранителят получи червен картон. Вторият гол за Челси вкара Пиер-Емерик Обамеянг в 34-ата минута. След четири мача Челси е водач със 7 точки, Залцбург е втори със 6, до момента в който Милан има 4.

В група G Манчестър Сити позволи непредвидена неточност след три следващи победи. Гражданите приключиха 0:0 в гостуването на Копенхаген като в огромен интервал бяха с 10 души. Равенството обаче не се отразява на Сити, защото отборът е водач с 10 точки.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР