След три месеца изпълнени с емоции, музика и танци, идва

...
След три месеца изпълнени с емоции, музика и танци, идва
Коментари Харесай

Cacao Beach Club закрива летния сезон с Timmo & Wehbba на 31 август

След три месеца изпълнени с страсти, музика и танци, идва време да сложим завършек на сезона на празненствата. За поредна година Cacao Beach Club ни подари опцията да чуем онлайн световноизвестни актьори като Dennis Cruz, Fabio Florido, Chus & Ceballos, Nakadia, Chelina Manuhutu, Latmun и доста други, както и да се срещнем с впечатляващи нови имена за българската сцена като Eddy M, Tini Gessler, Onyvaa и Michael Bibi. На 31 август финалът на лятото ще отбележат двама от най-актуалните актьори на Drumcode - Timmo & Wehbba, дружно с Bagerziev и Boryana.

Валери Иванов, с прякор Timmo, е роден в България, където на четиринайсетгодишна възраст стартира да композира музика в известни жанрове. Две години по-късно той към този момент е запленен от клубната ъндърграунд сцена и този интерес незабавно повлиява и личните му продукции. През 2009 година прави и първия си пробив в света на електронната музика с ремикса на TRNSSTR, The Joker, който е публикуван посредством лейбъла на Timo Garcia, Berwick Street и който по-късно е включен в албума Carl Cox - Global. Следват многочислени релийзи за лейбъли като Fone Audio и Octopus Recordings, които са пускани и подкрепяни от имена като Adam Beyer, Richie Hawtin, Joseph Capriati и доста други. През 2014 Timmo издава няколко части за Drumcode, като всички те доближават до класациите на Beatport, а по-късно към този момент е и част от авторитетния лейбъл. Парчето Canvas даже участва в миксовете на имена като Tiësto, Above & Beyond и Roger Sanchez. С участия по целия свят, в някои от най-хубавите празненство местоположения, Timmo прибавя в графика си за лято 2019 и това в Cacao Beach Club на 31 август.

Закриването на клуба ще се случи с присъединяване и на емблематичният Wehbba - един от основните актьори на Drumcode. Той е считан за част от водещите бразилски продуценти, с помощта на колаборациите му с редица уважавани лейбъли и празненства по целия свят. Ранните години, в които свири техно и хаус музика го водят до първото му интернационално самопризнание през 2006 година за немския лейбъл Kill Beat. След като се мести в Барселона и се потапя в Европейската сцена, той основава непрекъснат поток от изключителни продукции на лейбъли като Drumcode, Soma, Bedrock, 2020Vision, Knee Deep In Sound и други. Неговата еластичност и разнороден жанр му осигуриха и работа по време на промоцията на The Magnificent Seven, ремиксирайки саундтрака към кино лентата. След два независими албума и редица сполучливи тракове като Fake, Glasswerk, Eclipse и Third Wave, той е подготвен да завладее и българската аудитория на 31 август в Cacao Beach Club.

Повече за празненството можете да научите в формалната Facebook страница на CACAO BEACH CLUB: https://www.facebook.com/CACAOBEACH

Билети за 31 август може да намерите в мрежата на Eventim.bg

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР