След три мача без победа, два от които бяха загубени,

...
След три мача без победа, два от които бяха загубени,
Коментари Харесай

Пиоли: Нормално е да бъдем критикувани

След три мача без победа, два от които бяха изгубени, наставникът на Милан Стефано Пиоли е наясно, че триумфът против Удинезе е наложителен. “Росонерите ” одобряват “фриуланите ” в съботната вечер от 21:45 в мач от 11-ия кръг на шампионата в Италия. Преди седмица отборът дръпна с 2:0 против първенеца Наполи в Неапол, само че в последна сметка си потегли единствено с точка.

“Логично беше да се чака да спечелим против Наполи, откакто водехме с 2:0 на почивката. Но не се получи. Жалко е, че прекомерно рано през второто полувреме допуснахме първия гол. Всичко това обаче към този момент е минало и от голяма важност е това, което идва. Но е реалност, че упованията се покачиха ”, съобщи Пиоли.

“Абсолютно съм уверен в едно нещо: в никакъв случай, даже в шампионския сезон, в толкоз къс период не съм разполагал с толкоз стилен, сработен и жаден за триумфи тим. Казах на момчетата, че би трябвало да се възползваме от този ни шанс. Много съм удовлетворен от отбора, само че има в какво да се подобряваме. Не сме изгубили от ентусиазма си и знаем, че можем да станем по-силни, когато играем с нужния нрав ”, продължи треньорът. “Нормално е да бъдем подложени на критика, когато Милан няма победа в три следващи дуела. Трябва да се подобрим, би трябвало да вдигнем равнището ”, окуражен е Пиоли.

Наставникът удостовери, че Кристиан Пулишич и Самуел Чъквуезе няма да играят против Удинезе, тъй като не са изцяло здрави.

“Последните две седмици бяха тежки за нас поради травма след травма. Скоро това ще се оправи, само че някои наши проблеми остават - изключително тези в отбрана. Загубихме двама бранители и приказвах с управлението, че се нуждаем от нов бранител през януари ”, приключи Пиоли.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР