След три години в българския ефир и много драматични обрати

...
След три години в българския ефир и много драматични обрати
Коментари Харесай

Дъщерята на Ананди дава отговори на въпросите от Малката булка


След три години в българския ефир и доста трагични обрати в хитовата продукция " Малката младоженка ", от 10 август феновете на NOVA имат опция да проследят новия сериал - " Дъщерята на Ананди ".

Световната известност и зрителският интерес към ориста на героите в индийската поредност са причина за основаването на отклонение.

" Дъщерята на Ананди " резервира стилистиката на " Малката младоженка " и изненадва с доста тествания за основните герои. В центъра на сюжета този път са историята за любовта и стремежите на основната героиня Нандини - дъщерята на Ананди, която се пробва да изтрие спомените за болката и копнежа от детството си и да извърши последното предпочитание на майка си.

" Когато започнахме да снимаме " Малката младоженка ", нямахме визия, че сериалът ще се трансформира във феномен, трансформирал лицето на малкия екран.

За нас е голямо задоволство да гледаме по какъв начин известността на поредицата непрестанно нараства и тя се трансформира в най-дълго траялия ефирен трагичен сериал - споделя продуцентът Сунджой Вадхва. - Надяваме се новата позиция през очите на дъщерята на Ананди да продължи да се радва на вниманието и интереса на феновете ".

След поредност от произшествия, които водят до раздялата ѝ с нейния брат Шивам, Нанди е осиновена от господин Шекават, който я поддържа в желанието ѝ да сбъдне фантазията си да стане доктор. Съвсем друга е ориста на Шивам, откакто прекъсва връзките със сестра си, става разбойник и дезертьор от закона.

Сенки от предишното преследват както Нандини, по този начин и Шивам. Най-големият им зложелател е Кундан - някогашният брачен партньор на Нанди, който е подготвен на всичко, с цел да ѝ отмъсти.

Междувременно в живота на младата жена се появяват двама мъже, които се борят за нейното сърце. Д-р Амит Нареш Гоел е неин наставник и консултант, само че надълбоко в себе си той изпитва усеща към Нанди. Младият и обаятелен Криш пък не крие своите усеща и е подготвен на всичко, с цел да я завоюва.

В ролята на невръстната щерка на Ананди се превъплъщава младата и многообещаваща актриса Грейси Госвами, а порасналата Нанди изиграва към този момент одобрената звезда Махи Видж. Видж стартира кариерата си като модел, само че става известна с ролята си в различен известен сериал - " Започнах да те обичам ". Въпреки че не е съумяла да запише името си в първите страници на неповторимата история на " Малката младоженка ", младата актриса не крие насладата си, че е част от последните страници и продължението, което крие развръзката на сагата.

Партньори на Махи Видж са двама надарени артисти - Авинаш Сачдев и Руслаан Мумтаз. Авинаш е прочут на българските фенове с ролята си на Шлох в " Пътеки към щастието ", а в " Дъщерята на Ананди " се превъплъщава в доктор Амит Нареш Гоел.

Руслаан Мумтаз е от младото потомство индийски артисти, само че се е потвърдил на огромния екран в няколко боливудски шлагера. Това не е инцидентно - той е наследник на известната актриса Анджана Мумтаз и геният му е в кръвта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР