След три часа дебати по всички теми, важни за обществото,

...
След три часа дебати по всички теми, важни за обществото,
Коментари Харесай

Новото вице Марияна Николова - номинация на Симеонов и Каракачанов

След три часа диспути по всички тематики, значими за обществото, само че не и главно по избора на нов вицепремиер, на мястото на подалия оставка Валери Симеонов се стигна до избора на Марияна Николова, посочена за прекомерно близка до бившето WC вице.

Не бе признато предлагането на Движение за права и свободи двете оферти да бъдат гласувани поотделно, като в зала стана ясно, че и Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия са щели да гласоподават за оставката на Симеонов, само че срещу назначението на Николова.

След избора й тя призна пред медиите, че не е била предложение на "Атака ". Отказа да разяснява отхвърли от поддръжка на Волен Сидеров, чиято парламентарна група не бе в залата и не гласоподава нито оставка, нито нов вицепремиер, само че удостовери, че предлагането за нейната номинация до премиера Бойко Борисов е било направено единствено от Валери Симеонов, чийто шеф на кабинета беше, и от Красимир Каракачанов.

Николова изясни още,че не знае дали ще наследи същите ресори на досегашния вицепремиер, тъй като това е в прерогативите на министър-председателя, с окето загатна, че може да й бъдат дадени други отговорности и отговорности.

"Ако той бъде непокътнат, моят приоритет ще бъде стопанската система, демографската политика. Интерес за мен съставляват и децата - те са нашето злато ", съобщи Николова.

Тя опитва да се измъкне от медиите в Народното събрание с извинението, че ще направи изказване в Министерския съвет, само че след засада и ангажименти въпреки всичко застана зад трибунката в коридорите и отговори на въпросите, заяви Канал 3.

Тя отхвърли да е била тв водеща, само че не стана ясно кой пробута информацията, че е юрист от Софийска адвокатска гилдия, откакто няма регистрация там, откри инспекция на BNews. В регистъра на софийските юристи не попада името Марияна Петкова Николова.



Ако това е било в миналото във времето и в нечии мемоари, би било добре да бъде упоменато категорично, а не да се хвърлят в очите на хората недоказани и погрешни изказвания.

Веднага след избора й пък досегашният й началник Валери Симеонов се измъкна от парадния вход надалеч от медиите и отхвърли да каже за какво не е бил в пленарната зала по време на дебатите за избора й. Не направи и изказване, каквото през вчерашния ден от партията му дадоха обещание, че ще бъде произнесено през днешния ден преди задесанието на Министерски съвет.

Симеонов изгледа полемиката от тв приемника в стаята на зам.-председателя на Народно събрание Емил Христов.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР