След трансфера на Игор Тиаго в Брюж за рекордните 8

...
След трансфера на Игор Тиаго в Брюж за рекордните 8
Коментари Харесай

Всички погледи в Лудогорец са насочени към аржентински нападател

След прехвърлянето на Игор Тиаго в Брюж за рекордните 8 млн. евро, всички погледи в Лудогорец са ориентирани към Матиас Тисера. За момента нов нападател не е притеглен, което значи, че главният източник на голове би трябвало да бъде 26-годишният аржентинец.

Всъщност за него тази роля не е нови. Преди година Лудогорец започва с него, Пиерос Сотириу и Игор Тиаго похода си към Шампионската лига, само че кипърецът бе продаден преди реванша с Динамо (Загреб) и по този начин тежката задача падна върху Тисера. Е, тогава той не съумя с тази роля и бе безусловно издухан от Игор Тиаго. Но ето, че нещата още веднъж идват в тази позиция.
 Лудогорец излиза единствено с един българин против Балкани
Лудогорец излиза единствено с един българин против Балкани

Кирил Десподов може да се счита за сигурен титуляр

Всъщност любопитното е, че Тисера и Тиаго имат по еднакъв брой голове в Европа - 3. Аржентинецът вкара на Сутиеска Никшич, Жалгирис и ХИК Хелзинки. А головете на продадения в Белгия Тиаго са против Шамрок Роувърс и два против Андерлехт, които в последна сметка му помогнаха извънредно доста за прехвърлянето в Брюж.

В отсъствието на Игор Тиаго Тисера обаче бързо взе диригентската палка. Той вкара шампионския гол против Черно море, като за оня мач на " Тича " бразилецът бе осъден. След това в контролите Тисера беше като разплетен, като означи 4 гола в 3 мача. И по този начин даде поръчка, а и утешение на Ивайло Петев, че е наясно каква отговорност носи на плещите си, написа " Мач Телеграф "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР