След това Юксел Кадриев заведе дело срещу нея и тя

...
След това Юксел Кадриев заведе дело срещу нея и тя
Коментари Харесай

Венета Райкова Върти Магии! Вижте Тайните На Водещата!

След това Юксел Кадриев заведе дело против нея и тя загуби още 30 000 лева, които съдът постанови, че би трябвало да изплати на него. По-късно русокоската се разведе.

В търсене на повода за всичко това тя разбрала, че поредицата от неподходящи събития в живота й е обусловена от значим космополитен закон. Пише го даже в Библията. Венета Райкова споделя, че човек би трябвало да подарява за щедрост 10% от заработеното. В противоположен случай Вселената ще му по вземе по различен метод – посредством заплащане на отговорности към юристи или лекари.

Всеки месец водещата заделя 10% от заплата си за щедрост. Тя не пропуща неделна работа в църквата. Всяка неделя тъкмо в 10, 00 часа духовник от църквата „ Света Неделя “ чете Киприянови молебствия особено за нея.

Райкова е залитнала и по Кабала – увлечението на доста холивудски звезди. Тя се е снабдила със специфичен талисман на „ скромната цена “ от 680 лева Синът й също разполага с сходна облага. Венета Райкова към този момент се е убедила в силата на амулета си и споделя, че се усеща доста добре, откогато го носи, написа „ Ретро “.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР