След това той е починал от разкъсване на вътрешни органиПолицията

...
След това той е починал от разкъсване на вътрешни органиПолицията
Коментари Харесай

Двама братя изнасилиха и пребиха мъж във Велинград

След това той е умрял от скъсване на вътрешни органи

Полицията във Велинград е задържала двама братя за побой и изнасилването на 42-годишен мъж, който в следствие е открит мъртъв, оповестиха от прокуратурата.

Миналият четвъртък двамата братя, надлежно на 22 и 17 години, атакуват жертвата си в колибата му, която обитавал във Велинград. Със закани и нечовечен побой те пречупват съпротивата на жертвата си и го изнасилват, след което напущат мястото на престъплението.

Три дни по-късно, в неделя, 42-годишният мъж е открит мъртъв. По първични данни той е умрял от скъсване на вътрешни органи. При претършуване в колибата му е бил открит дървен прът, с който се допуска, че му е бил нанесен побоя.

Въпреки това на този стадий районната прокуратура в Пазарджик е повдигнала обвиняване на двамата братя единствено за побоя и изнасилването.

Съдебно-медицинска експертиза би трябвало да покаже дали те са отговорни и за гибелта на жертвата им. От държавното обвиняване са внесли искане в съда за непрекъснат арест на двамата братя, които все още са арестувани за 72 часа с разпореждане на прокуратурата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР