След това жените поискаха от съда да прекрати 30-дневната пауза

...
След това жените поискаха от съда да прекрати 30-дневната пауза
Коментари Харесай

Съдията удря Руди Джулиани с „незабавно“ изпълнение на хитова присъда по дело за клевета

След това дамите желаеха от съда да приключи 30-дневната пауза в заповедта, опасявайки се, че господин Джулиани „ ще употребява времето, което има, с цел да отчуждават или разпиляват наличните активи, с цел да задоволят даже дребна част " от присъденото им решение.

" Ако Джулиани е имал планове да се укрие с или лъжливо да трансферира активи, той има задоволително време да го направи, " Адвокатът на господин Джулиани написа в отговор.

В унищожителна заповед в сряда американският областен арбитър Берил Хауъл – който неведнъж е бил отчаян от опитите на господин Джулиани да избегне доказателства по време на делото – отхвърли причините му и го подлага на критика очевидната му дарба да наеме представител, като в същото време заобикаля отговорностите си към съда и ищците.

„ Така наподобява позицията на Джулиани е, че тъкмо както той е защитил същинското си финансово положение от инспекция, като е отказал да се съобрази с откритието правила и правосъдни разпоредби, той можеше към този момент дейно да е употребявал този щи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР